SON DAKİKA

İlhan Cavcav’ın koltuğu 40 yıl sonra boş kaldı!


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 15:40
Haber 739 kere okundu.



İlhan Cavcav’ın koltuğu 40 yıl sonra boş kaldı!
İlhan Cavcav’ın koltuğu 40 yıl sonra boş kaldı!
Gençlerbirliği Kulübü Matbuat Sözcüsü Yüksek Arzu Koç, aksakal komutan Imparator Cavcav’ın vefatından sonraları Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki önceki resmi maçta tarihi anların yaşandığını söyledi.

Cavcav’ın vefatından sonraları Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki önceki resmi maçta Gençlerbirliği, Spor Mabat Süper Lig’in 19. haftasında başkentin diğer temsilcisi Osmanlıspor’u mihman etti.

Basın sözcüsü Antrenör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmanlıspor ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Ankara derbisinde, can anların yaşandığını belirtti.

Imparator Cavcav’ın vefatının peşi sıra sahalarında ilk kez ayrımsız karşılaşma oynadıklarını aktaran Çalıştırıcı, “Haddinden Fazla dram tıpkı hava olduğunu söylememe sanırım lüzum namevcut. 40 yıl sonradan ihtimal da ilk defa O’nun koltuğu boştu. Onun adına bir resim çerçevesi, karanfiller ve aynı Gençlerbirliği atkısı vardı. O tabloya okşamak hepimiz amacıyla haddinden fazla ağırdı.” diye niteleyerek konuştu.

Osmanlıspor takımında yaşanan üzüntüye dahi şahitlik ettiklerini dile getiren Antrenör, “Onların da bizim büyüklüğünde hüzünlü olduğunu başlamak tahakküm değildi. İki takımın sahaya benzer tişörtler ve pankartlarla çıkması, gelişigüzel yanında fotoğraflar çektirmesi hepsi güzeldi. Bunun sebebi tıpkı duayeni, bir Ankaralı büyüğümüzü kaybetmenin acısıydı. Taraftarımız yaşadığı üzüntüye rağmen Cavcav ile ilgilendiren tezahüratlarıyla takımımıza bindi vermeye çalıştı. Onlara üstelik çokça teşekkürname ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ilhan Cavcav’ın bıraktığı mirası mecmu zümre olarak sahiplendiklerini ve onu sunu ongun yerlere koymak amacıyla savaşım edeceklerini vurgulayan Yüksek Murat Koç, “Tığ iri benzeri aileyiz, bu aile babasını, başkanını kaybetti amma biz ona müstahak ayrımsız Gençlerbirliği’ni yaşatmaya ve yükseltmeye bitmeme edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yurtgüven: “Hususi tıpkı maçtı”

Osmanlıspor Umumi Menajeri Ender Yurtgüven ise hakeza özel benzeri maçta sportif değerlendirmeye lüzumlu olmadığını söyledi.

Yurtgüven, Cavcav’a yeniden Allah’tan rahmet dileyerek, şunları kaydetti:

“Özel bir maçtı. Maçtan henüz koskocaman şeyler vardı. Ankara ve Türk futbolu, Ilhan Cavcav’ın boşluğunu daha ilk maçta hissetti. Böyle hususi maçta sportif değerlendirmeye icap namevcut. Imparator ağabeyi ilerleyen zamanda henüz fazla arayacağımıza inanıyorum.”

 


Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç