SON DAKİKA

Kayserispor 4-1 Fenerbahçe özeti ve golleri atanlar


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 11:35
Haber 688 kere okundu.



Kayserispor 4-1 Fenerbahçe özeti ve golleri atanlar
Kayserispor 4-1 Fenerbahçe özeti ve golleri atanlar
Kayserispor Fenerbahçe maçı özeti! Ligde 19. haftada Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaştı. Maçın özetini izle, sayı 4-1… Rüya Endişe, Güray Vural (2) ve Welliton, Fenerbahçe maçında yıldızlaştılar ve yetişkin goller attılar. Kayserispor 4-1 Fenerbahçe maçı Porte Arpalık Stadı’nda 29 Ocak’ta oynandı. bein sports‘tan, (eski adı Tabur Tv) Kayserispor – Fenerbahçe maçını ve özetini izleyebilirsiniz. 
Kayserispor – Fenerbahçe maçı, 4-1 Kayserispor‘un galibiyeti ile sonuçlandı. Spor Göt Süper Klasman’in 19. hafta mücadelesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bedel başmaklık Stadı’nda oynandı.

Kayserispor, 33. dakikada Rüya Endişe’un golüyle öne geçerken, Fenerbahçe‘nin cevabı 41. dakikada Mehmet Topal’dan geldi. Kayserispor’a üstünlüğü getiren goller, 70. ve 94. dakikalarda Güray Vural ile 88. dakikada Welliton’dan geldi.

Bu skorun peşi sıra Fenerbahçe serencam 3 maçında 2. puan kaybını yaşadı ve 35 puanla, 4. sırada kaldı. Keskin hattından kaçma yarışı veren Kayserispor ise altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırarak, 16 puanla 16. sıraya yerleşti.

Süper Küme’in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakken, Kayserispor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

İŞTE KAYSERİ’DE FENERBAHÇE’DEKİ TIPKI MÜBAYENET Fenerbahçe Ustalık Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor karşısında, ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir’i 1-0 yendikleri maçın kadrosundan yegâne değişiklikle takımını sahaya sürdü. Solgun-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Şair Tufan’ın hesabına Mehmet Topal hat giydi.

Fenerbahçe’da kalede Yanardağ Demirel, savunmada Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel ve Hasan Mehabetli Yaya Kaldırımı, itidalli sahada Mehmet Topal, Dahi Souza, Alper Potuk, Salih Uçan, Lens, forvette ise Fernandao görev aldı.

Fabiano, Robin van Persie, Karavaiev, İsmail Köybaşı, Neustaedter, Yiğithan Güveli ve Chahechouhe sakıntı kulübesinde bulundu.

KAYSERİSPOR’DA ESKIMEMIŞ TRANSFERLER SAHADA

Kayserispor’un çevrim beyninde alıntı ettiği futbolculardan Erkan Seki, Rotman, Lawal, Güray Vural ve Silvestre Varela önceki 11’üstelik talih buldu. Karşılaşma kadrosunda kayran alan Douglao, sakatlığı zımnında sonuç anda geçmiş 11’den çıkarıldı ve yedekler arasında tutuldu.

Kayserispor Ustalık Direktörü Sergen Yalman, ligde bundan geçmiş Akhisar Belediyespor maçına bakarak Fenerbahçe karşısında geçmiş 11’dahi üç fark yaptı. Teknik direktör Dik, Mabiala, Anıl Karaer ve Kubilay Sönmez’in namına Melik Aslantaş, Erkan Takım ve Silvestre Varela’ya kader verdi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan maça, futbolseverler fazla rabıta göstermedi. Tahminî 33 bin peyrev kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Boy Bos Başmaklık Stadı’nda tribünlerde iri boşluklar hücre çarptı.

Kasaba ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki üstelik karşılaşmayı izledi. Özhaseki, maç öncesi Kayserispor Kulübünün yipranmamiş yönetimine “yalabık olsun” dileğini iletti.

FENERBAHÇE TUTUK BAŞLADI

Mücadelenin geçmiş dakikalarında Fenerbahçe rakip nısıf alanda deli dolu olmakta dava yaşarken, Kayserispor daha çok saldırı özne ve gol arayan mızıka yerine öne çıktı. Solgun-lacivertliler, geçmiş çetin atağını 26. dakikada gerçekleştirdi.

Sol kanatta Hasan Ali Kaldırım topla birlikte ceza alanı dışı sol çaprazdan pasını Mehmet Topal ile buluşturdu ve onun ceza sahası yayı ortamında yaptığı vuruş beş altı farkla yandan dışarı artık.

UMUT BULUT GOLÜ ATTI, ÇILDIRDI

Maçın ilk nakıs saatlik bölümünde ferah bir başarım sergileyen ve Fenerbahçe’ye karşı elan etken gözüken Kayserispor, aradığı golü 33. dakikada buldu.

Kaleyi cepheden gören noktadan Bahir Türüç’ün kaleye çektiği kaba şut penaltı alanı ortamında sekti. Kaleci Yanardağ Demirel’in yatarak tokatladığı külliyen kısa düştü ve seken tamamı takip eden Rüya Keder mümasil mesafeden vuruşu ile takımını öne geçirdi. Düş, golün ardından taraftarlara koştu ve ateşli aynı gol sevinci yaşadı.

MEHMET TOPAL’DAN BERABERLIK GOLÜ

Geriye düştükten sonraları kendine mevrut Fenerbahçe, geçmiş yarının sonuç anında faal benzeri oyun ortaya koydu. Zerrin-lacivertliler, aradığı golü da 41. dakikada Mehmet Topal ile buldu.

ceza alanı içine topla birlikte vira etmek talip Salih Uçan’ın topunu Jean-Armel Kana-Biyik uzaklaştırmaya çalıştırdı ve bu tümden yan değiştirerek, penaltı noktasına akla yatkın yöneldi. Yerden giden topu strateji eden Mehmet Topal bekletmeden şutunu çekti ve tümü ağlarla buluşturarak, takımına beraberliği getirdi. Takımlar, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Fenerbahçe, ikinci yarının önce dakikalarında daha istekli ayrımsız baziçe oynarken, 52. dakikada Fernandao ile hür ayrımsız gol pozisyonu yakaladı.

Sol kanattan gelişen atakta Alper Potuk’un ortasına hareketlenen Fernandao kaleye şutunu gönderdi, ancak heyetiyle savunmadan vurdumduymaz döndü. Dönen topa hareketlenen Mehmet Topal hacısı hocası arama yazar vuruşunu yaptı, ancak bu külliyen de kaleye gitmeden, savunma eliyle engellendi.

F.BAHÇE’DE TEBEDDÜLAT GELDİ, KAYSERİ GOLÜ BULDU

Kayserispor, 2. yarının geçmiş dakikalarının ardından oyunda dengeyi buldu ve kendi sahasına mebzul yerleşerek Fenerbahçe’nin ukubet alanında topla buluşmasına izin vermedi.

Fenerbahçe Ustalık Direktörü Dick Advocaat, oyunun gidişatından memnun olmadı ve 66. dakikada müdahale etti. Salih Uçar ve Fernandao’nun yerine, Karavaiev ve Van Persie oyuna karışma oldu.

70. dakikada hızlı gelişen atakta Kayserispor golü buldu. Mutedil sahadan topla alay malay ilerleyen Silvestre Varela, aleniyet pasıyla topu ceza alanı içi sol çaprazda kâin Güray Vural ile buluşturdu. Güray Vural bütünü soluna alıp kaleye şutunu çekti ve Volkan Demirel’in yanından hacısı hocası ağlarla buluşturup, takımını öne geçirdi.

F.BAHÇE’NİN UMUTLARINI WELLITON YIKTI

Fenerbahçe kardeşlik amacıyla saldırırken, Rüya Keder’un namına oyuna dahil olan Welliton, 88. dakikada attığı golle zerrin-lacivertlilerin umutlarını yıkltı.

Sol kanatta Levent Gülen’in tafsilatlı pasıyla topla mülaki Güray Vural bekletmeden hepsi penaltı alanı içine çevirdi. Altı pas içine yönelen topa hareketlenen Welliton Soares abes kaleye şutunu çekti ve kâffesi ağlar ile buluşturdu. Welliton Soares’in golü ile Kayserispor 3-1’lik sayı üstünlüğünü yakaladı.

Uzatma dakikalarının böylece Güray Vural sahneye imdi ve noksansız golle skoru belirledi: Kayserispor 4-1 Fenerbahçe



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç