SON DAKİKA

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat!


Sağlık 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 10:39
Haber 1036 kere okundu.



Kışın kilo almamak için bunlara dikkat!
Kışın kilo almamak için bunlara dikkat!

Yaz aylarının bitmesi ile kilo ödeme hevesi dahi şişman oranda sona eriyor. Külfet giysilerin içinde fazla kilolarını saklamayı düşünenler kilogram kontrolünü bambaşka bahara bırakıyor. Meğerse dosdoğru tagaddi alışkanlıklarını yaşam biçimi haline anlatmak ve geçici diyetler tahsis etmek yerine mihman tagaddi prensipleri kazanmak seçme antlaşma kilonuzu korumanıza apotr tamam.

Peki kışın kilo almamak için nelere dikkat edilmeli?

1. Iştiha kesen gıdalara yönelin

Kış aylarında azalan bahtiyarlık hormonları yerine iştiha açan hormonlar hisse senedi başında peki. Bu nedenle normalden daha fazla kemirmek yeme isteği ile şita aylarında sıklıkla mülaki olmak kabil. İçeriğinde sağlıklı yağ ve protein barındıran gıdalar ise iştah kontrolünü sağlamada üstünlük sağlıyor. Öğünlerinize avokado, tatlı kumpir ve husye kadar besinler ilaveten iştahınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat

2. Egzersizi boşlama etmeyin

Sporu takkadak yaz aylarında yapmak yerine hayat tarzı haline getirmeye çalışın. Böylelikle kilogram ahiz üzere benzeri problemle karşılaşmaz, baştan sona ruhlu ve formda aynı vücuda sahip olabilirsiniz.

Soğuk havada spor mu yapılır demeyinSoğuk havada spor mu yapılır demeyinSoğuk havada spor mu yapılır demeyin

3. Lifli besinler tüketin

Kış aylarında lifli besinlere yönelerek hem ısın alımını azaltabilir hem bile iştahınızı arama altına alabilirsiniz. Yavan, patlıcan ve yulaf kadar besinleri çokça tüketebilir ve sindirim sisteminizin ahenktar çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Kışın muhteşem lezzeti balkabağıKışın muhteşem lezzeti balkabağıKışın büyük lezzeti balkabağı

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat

4. Yemiş tüketimini artırın

Bağışıklık sistemini yükseltmek ve kış aylarında oluşan tatlı isteğini düşürmek için meyvelerden müzaheret alabilirsiniz. Dinç semere çeşitlerine sofranızda meydan açarak açıklık beslenme programınızı sağlıklı hale sokun.

Bu kış meyveleri sağlık saçıyorBu kış meyveleri sağlık saçıyorBu şita meyveleri afiyet saçıyor

5. Atıştırmalıklarınızı tetik seçin

Kış aylarının rehavetine kapılıp kalorili atıştırmalıklar tüketmek yerine kurutulmuş ürün çeşitleri ve zinde yağlar itibarıyla ensesi kalın olan kuruyemiş seçeneklerine saha verebilirsiniz.

Tatlı krizine girenler için masum atıştırmalık önerileriTatlı krizine girenler için masum atıştırmalık önerileriTatlı krizine girenler amacıyla masum atıştırmalık önerileri

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat

6. Protein alımını artırın

Et, balık, yoğurt ve benzen ürünlerine ciddilik vererek kış mevsiminde bile yeteri kadar protein almaya dikkat gösterin. Protein vücudu uzun süre tok tutması ve metabolik hızı artırması bakımından vücudumuzun üzere balaban caize kaynaklarının başında vadi alıyor.

Protein zengini 9 besinProtein zengini 9 besinProtein zengini 9 kumanya

7. Nakit alımını önemseyin

Nakit alımını yaz aylarında olduğu büyüklüğünde kış aylarında da önemsemelisiniz. Su tüketimini günde genişlik birkaç 6-8 boduç olacak şekilde ayarlamalı, siyah öz ve kıraathane adına bitki çaylarına bile şans vermelisiniz.

Kışın kilogram almamak amacıyla bunlara özen!

Sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirerek kışın üstelik formunuzu koruyabilirsiniz. Işte kışın kilogram almamanız üzere tüyolar…

17 Sülale 2017 – 11:19:00
PAYLAŞ

  • A
X

Yaz aylarının bitmesi ile kilo ita hevesi üstelik şişman oranda sona eriyor. Güçlük giysilerin zarfında çok kilolarını saklamayı düşünenler kilogram kontrolünü eksantrik bahara bırakıyor. Oysaki dimdik tagaddi alışkanlıklarını hayat tarzı haline anlatmak ve geçici diyetler beğenmek yerine temelli tagaddi prensipleri iktisap etmek temas antlaşma kilonuzu korumanıza koruyucu peki.

Peki kışın kilo almamak amacıyla nelere dikkat edilmeli?

1. Iştiha kesen gıdalara yönelin

Kış aylarında azalan bahtiyarlık hormonları yerine iştiha açan hormonlar hareket başında evet. Bu nedenle normalden daha çok aşındırmak yeme isteği ile kış aylarında sıklıkla buluşmak türlü. İçeriğinde mıhlı yağ ve protein barındıran gıdalar ise iştiha kontrolünü sağlamada kazanım sağlıyor. Öğünlerinize avokado, şekerli kumpir ve testis üzere besinler ekleyerek iştahınızı taharri altına alabilirsiniz.

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat

2. Egzersizi ihmal etmeyin

Sporu elden yaz aylarında boşaltmak hesabına yaşam biçimi haline getirmeye çalışın. Böylelikle kilogram ahiz gibi bire bir problemle karşılaşmaz, hep cıvıl cıvıl ve formda bir vücuda ehil olabilirsiniz.

Soğuk havada spor mu yapılır demeyinSoğuk havada spor mu yapılır demeyinSoğuk havada spor mu yapılır demeyin

3. Lifli besinler tüketin

Kış aylarında lifli besinlere yönelerek hem kalori alımını azaltabilir hem üstelik iştahınızı taharri altına alabilirsiniz. Tıntın, patlıcan ve yulaf gibi besinleri çokça tüketebilir ve sindirim sisteminizin eğlenceli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Kışın muhteşem lezzeti balkabağıKışın muhteşem lezzeti balkabağıKışın şanlı lezzeti balkabağı

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat

4. Semere tüketimini artırın

Bağışıklık sistemini perçinlemek ve kış aylarında oluşan lezzetli isteğini tenkis etmek üzere meyvelerden arkalama alabilirsiniz. Tüvana kâr çeşitlerine sofranızda saha açarak aleniyet tagaddi programınızı mıhlı kuzuluk sokun.

Bu kış meyveleri sağlık saçıyorBu kış meyveleri sağlık saçıyorBu kış meyveleri sağlık saçıyor

5. Atıştırmalıklarınızı dikkatli seçin

Kış aylarının rehavetine kapılıp kalorili atıştırmalıklar bezdirmek adına kurutulmuş meyve çeşitleri ve mıhlı yağlar itibarıyla ensesi kalın olan kuruyemiş seçeneklerine meydan verebilirsiniz.

Tatlı krizine girenler için masum atıştırmalık önerileriTatlı krizine girenler için masum atıştırmalık önerileriTatlı krizine girenler amacıyla yazıksız atıştırmalık önerileri

Kışın kilo almamak için bunlara dikkat

6. Protein alımını artırın

Et, balık, yoğurt ve benzen ürünlerine ağırlık vererek şita mevsiminde bile yeteri kadar protein almaya dikkat gösterin. Protein vücudu ince müddet tok tutması ve metabolik hızı artırması bakımından vücudumuzun üzere majör besin kaynaklarının başında düzlük alıyor.

Protein zengini 9 besinProtein zengini 9 besinProtein zengini 9 kumanya

7. Hazır Para alımını önemseyin

Sıvı alımını yaz aylarında olduğu kadar kış aylarında dahi önemsemelisiniz. Su tüketimini günde sunma beş altı 6-8 boduç olacak şekilde ayarlamalı, yağız öz ve kıraathane yerine bitki çaylarına da yıldız vermelisiniz.

Sonuç Güncelleme : 17 Familya 2017 – 16:04:30
Etiketler: sağlıklı tagaddi , zayıflama , kış beslenmesi , lifli gıdalar , kâr tüketimi
Başlığı GörBaşlığı GizleKışın Kilo Alımını Yatırmak Elinizde


    Habere Yorum Gönder

    Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
    * T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



    BENZER HABERLER

    SON YORUMLAR

    TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
    YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

    Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
    YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

    AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
    YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

    İlker Başbuğ oyunu kullandı
    YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

    Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
    YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç