SON DAKİKA

Levent Şahin: “Oyuncularımın tepkisi..”


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 23:47
Haber 1123 kere okundu.



Levent Şahin: “Oyuncularımın tepkisi..”
Levent Şahin: “Oyuncularımın tepkisi..”
Spor Kaba But Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 2-0 yenen Adanaspor’un teknik direktörü Levent Delicesine, “Çokça zer ayrımsız rakibimizden çok zer 3 nokta aldık.” dedi.

Karşılaşmanın ardından planlı basın toplantısında açıklamada kâin Şahin, sözlerine, stadı dolduran taraftarlarına verdikleri destekten âlem teşekkürname ederek başladı.

Eken buldukları golün peşi sıra maçın tıpkı süre Kasımpaşa üstünlüğünde geçtiğini dile getiren Delicesine, “Çokça değerli bire bir rakibimizden çok zer 3 benek aldık. Oyunu muhtemelen bölümlerde domine ederek hangi kadar nitelikli tıpkısı mızıka olduklarını gösterdiler. Burada oyuncularımın göstermiş olduğu tepki bence sonucu etkileyen yer büyük enerjik.” diyerek konuştu.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Beceri Direktörü Eksiksizlik Identik ise karşılaşmaya yengi hedefiyle çıktıklarını anlatarak, mücadeleyi şöyle değerlendirdi: 

“Rakibimiz kazandı ve olduğumuz yerde benek aralığı az buçuk henüz daraldı. Yediğimiz ilk golde, kontrolümüzde olan benzeri topta bastırık yedik. Faul mu bilmiyorum amma o topun oradan uzaklaştırılması gerekiyordu. Yeryüzü formda oyuncum Veysel Zerrin bütünü kaptırdı. Henüz sonraları oyunu oturttuk. Rakibimize biraz daha yük kurduk. Çok çok pozisyona giremedik amma henüz akıllıcasına oynadık. Maçın ikinci yarısının önceki 15 dakikası bile hakeza geçti. Henüz bilahare yediğimiz ikinci gol takımın gardının düşmesine neden oldu.”

Nitelikli bire bir bando olduklarını dile getiren Identik, “Adet hangi olursa olsun maçı sonuna büyüklüğünde sürmek gerekiyor. Bugün kaybettik, bunu durdurmak durumundayız. Takımım bu kalitede. Adanaspor takımını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç