SON DAKİKA

Sergen Yalçın’dan Kayserispor’a izin yok


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 10:34
Haber 562 kere okundu.



Sergen Yalçın’dan Kayserispor’a izin yok
Sergen Yalçın’dan Kayserispor’a izin yok
Zat sahasında Fenerbahçe‘yi 4-1 yenmiş etmesi Kayserispor‘üstelik şişman çoşku yaşatırken Komutan Erol Bedir, soyunma odasına inerek oyuncularına sarıldı. Karşılaşmada yandaş desteğini yanlarında bulduklarını tamlayan Erol Bedir, Kayserili sporseverlere teşekkürname etti. Dolunay, şunları söyledi:

”Muhteşem seyircimizle birlikte, ligin ikinci yarısına 4 puanla başladık. Medipol Başakşehir, Boluspor, Akhisar Belediyespor takım ve kupa üzere 3 maç sonrası kişi evimize döndük. Fenerbahçe maçının devamı ati. Kayserispor adına herhangi bir maçta hedefimiz galibiyettir. Fenerbahçe ayrımlı galibiyeti bize pozitif tıpkı güdeleme ve maneviyat aşıladı.  Beceri kadromuza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Süper ligin ikinci yarısında Kayserispor fırtınası esecek.” diye konuştu. 

NAZIR ÖZHASEKİ’DE SEVİNCİ YAŞADI

Kayserispor’un Fenerbahçe karşısında aldığı ayrımlı galibiyete sunma çok sevinenler beyninde kayran düz ve soluk kırmızılı takımın senelerce başkanlığını ve yöneticiliğini işleyen Mekân ve Kentçilik Bakanı Mehmet Özhaseki, karşılaşma sonrası ”Keyifli ayrımsız dönme. Doğrusu Kayserispor’birlikte aynı yönetim zafiyeti vardı. Bu zayıflık, tahminî ayrımsız senedir bitmeme ediyordu. üst üste yapılan olağanüstü kongrelerde kulübe ehil çıkma tıpkısı kol bulamamıştık. Yeryüzü sonunda sıhhatli olsun Erol Bedir koca ricamızı kırmadı, bir dümen dizdi. Elan bu idare kongreyle işbaşına gelmeden elini taşın altına koydular, dışarıdan krediler buldular ve aktör alıntı etmeye başladılar. Hazırlık döneminde Sergen üzere Türkiye’nin kabiliyeti noktasında, futbolculuğu noktasında, elan sonradan yaptığı hocalığı noktasında herkesin takdirini nail birisiyle anlaşıp takımı hazırladılar ve haddinden fazla kısa aynı süre içerisinde bu noktaya getirdiler.  Alınan serencam herhalde hoppadak Kayserispor camiasını değil bilcümle Kayseri’yi mutlu etmiştir. Bu açıdan ilkin Erol Bedir oluşmak için say veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bilcümle yönetime, topçu kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum, tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde evire çevire maçlar çıkararak ligde kalırlar ve daha çok kalımlı olmayı bitmeme ettirirler. Akıbet kandırıcı olsun.” dedi.

BAŞKAN SOYUNMA ODASINA İNDİ

Kayserispor’un bakir başkanı Erol Bedir, takımının Fenerbahçe’yi 4-1 aşınmış ettiği müsabakadan bilahare soyunma odasına indi. Başbuğ Erol Bedir, iri çoşku içinde kendisini karşılayan futbolcularıyla sevinç yumağı oluşturdu. Başkan Bedir, maharet sorumlu Sergen Yalçın’ı üstelik kutladı.

KAYSERİSPOR’DA MÜSAADE YOK

Ziraat Türkiye Kupasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma dolayısıyla teknik direktör Sergen Sarp, zerrin kırmızılı oyunculara müsaade vermedi. Kayserispor futbol yazıhane sorumlusu Mehmet Idrak Etmek Uyar,” Kupa maçı ardından Galatasaray maçı dolayısıyla beceri kadromuz oyuncularımıza izin vermedi. Kayserispor kendisine süratli doğacak gideceğiz. Önceleri kupayı tıpkı yük  adına görüyorduk ama elimizdeki ensesi kalın takım ile, değme iki kulvarda mücadelemiz sürecek. Şu anda , kadroya girebilmek üzere cezası biten Mabiala, Afrika Kupasında bulunan Samba Sow ve Traore, sakatlığı sabık Douglas ve para aktarımı edeceğimiz ayrımsız angıç oyuncusu birbiriyle yarışacak. Kayserispor’birlikte bundan sonra, eşkâl aslanın ağzında. Bu rakiplik bize başarıyı getirecek” şeklinde konuştu



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç