SON DAKİKA

Tolgay Arslan ile Lens takas mı oluyor? Flaş transfer haberi


Spor 30 Ocak 2017 - Pazartesi, Saat: 15:40
Haber 529 kere okundu.



Tolgay Arslan ile Lens takas mı oluyor? Flaş transfer haberi
Tolgay Arslan ile Lens takas mı oluyor? Flaş transfer haberi
Tolgay Aslan‘ın Jeremain Lens ile değiş olacağı şeklinde para aktarımı haberi gündeme bomba kadar düştü. Sunderland‘in Beşiktaş‘tan Tolgay Arslan‘ı alıntı gelmek istediği, Beşiktaş’ın ise Fenerbahçe‘dahi kiralık oynayan Kontak Lens’i değişim olarak alıntı ika düşüncesi olduğu gündeme bomba kabil düştü?

Tolgay Aslan – Lens para aktarımı haberi, İngiltere’bile flaş kanıt olarak duyuruldu. Peki Tolgay ile Kontak Lens varyasyon transferi gerçekleşiyor mu? Sunderland ile Beşiktaş, Tolgay Aslan ve Lens üzere anlaştı mı?

Tolgay Aslan – Kontak Lens haberlerinin detayı! Fenerbahçeli Jeremain Kontak Lens‘in bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibinin mutedil sahadaki boşluğu Beşiktaş’ta oynayan Tolgay Aslan ile eklemek istediğini yazdı. 4 milyon Sterlin’lik ayrımsız faaliyetler hazırlığındaki Sunderland’in Tolgay’ı sürpriz tıpkısı takasla da kadrosuna katabileceği belirtildi. Trok için bilgi verilmezken, İngiliz ekibinin Fenerbahçe’bile kiralık oynayan Lens’in bonservisini Beşiktaş’a verip, Tolgay’ı alabileceği iddiası birkaç aktarılma önce ortaya atılmıştı.

TOLGAY ASLAN KİMDİR? / Tolgay Arslan (d. 16 Ağustos 1990, Paderborn), Ölçülü düzlük mevkinde format giyen aslen Çorum’lu Türk asıllı Alman ulusal futbolcu. Süper Grup ekiplerinden Beşiktaş’ta forma giymektedir.

JEREMAİN LENS KİMDİR? / Jeremain Lens (d. 24 Kasım 1987; Amsterdam, Hollanda), Süper Klasman ekiplerinden Fenerbahçe’birlikte forma giyen Hollandalı millî futbolcu. Dayanıklılığı ve hızıyla çokça taraflı tıpkı baziçe sergileyen Lens çıktı saldırı bölgesinde sekunder ileri uç mevkisinde ve kanatlarda başarılıdır. Lens, futbola Ajax altyapısında başladı. Sonrasında BEŞ ALTI Alkmaar’ın zir yaş takımlarında eşkal giyen Lens, bu ekiple profesyonel itilaf imzaladı. 2007-08 sezonunda NEC Nijmegen’bile kiralık oynayan Lens, benzeri zaman sonraları BIRKAÇ Alkmaar’la Eredivisie’üstelik şampiyona yaşadı. 2010-2011 sezonu başında PSV Eindhoven’a para aktarımı olan deneyimli futbolcu, 2013 yılında Sürükleyici Kiev’le anlaştı. Ukrayna’da iki yürek, bir bile lig şampiyonluğu elde eden Lens, geçtiğimiz sezonun başında 12 milyon Euro karşılığında Sunderland’a nakil oldu. Kontak Lens, 2015-2016 sezonunda Sunderland formasıyla çıktığı 22 resmi maçta 4 gol, 3 asistlik aynı takat sınırı sergiledi. 2016 yılında 1 yıllığına Fenerbahçe’ye kiralık yerine transfer olmuştur.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç