SON DAKİKA

Antalyaspor’dan büyük başarı! 13 haftada 13 sıra…


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 17:58
Haber 672 kere okundu.



Antalyaspor’dan büyük başarı! 13 haftada 13 sıra…
Antalyaspor’dan büyük başarı! 13 haftada 13 sıra…
Antalyaspor Asbaşkanı Sağanak Terzioğlu, ligde 2 puanla tamamladıkları 6. haftanın arkası sıra 13 maçta 13 ayakyolu yükseldiklerini belirterek, Hedefimiz önceki 10 içerisinde birlikte yeryüzü bereketli yerde gelmek dedi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bora Terzioğlu, lige bol ayrımsız kelle yapamadıklarını, puan kaybı kredisini önceki 6 haftada tükettiklerini anlatım etti. Ilk 6 haftada 2 benek kazanılmasının arkası sıra maharet ekipte değişikliğe gittiklerini hatırlatan Terzioğlu, “Başkalık sonrası oynadığımız 13 maçta 13 ilk kânun ansız ilerleyerek şu zaman bulunduğumuz gidiş itibariyle 5’inci tam düzlük alıyoruz. Bu başarıyı beceri astronomi, mızıka, yandaş, yönetimin ortak ayrımsız noktada buluşmasına bağlıyoruz. Topluluk içerisinde çok dolgunca ülfet, alışmışlık havası var. Bunu iyi görmek istiyoruz. Bu sene üzere hedefimiz ligi geçmiş 10’de bitirebilmek. Geldiğimiz dideban itibariyle 19 haftayı geride bıraktık. Geçmiş 10 içerisindeyiz. Bundan hava mutluyuz. Ligin sonuna büyüklüğünde bile bu durumu vikaye etmeyi heves ediyoruz” diye niteleyerek konuştu.

Lige sunulan aranın ardından Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anlatan Terzioğlu, “Konya deplasmanına konsantre olup oradan bile fakül ya de puanlarla benzemek istiyoruz. Konya’evet burada yenildik. Amma demincek format daha farklı, mebzul tıpkısı hava yakaladık. Ongun savaşım ediyoruz. 90 dakika oyunu bırakmıyoruz. Alanya maçında gani mücadele etmedik ama kazanmayı birlikte tanıdık. Bu yengi, oyunu bırakmamanın sonucu” dedi.

Antalyaspor’un ligde 5. tam kayran aldığını hatırlatılan Terzioğlu, şunları söyledi:

“Futbol, sonuca endeksli bire bir baziçe. Hedefimiz önce 10. Ilk 10 içerisinde üstelik en dolgunca yerde başlamak isteriz. Önümüzdeki yıllarda Antalyaspor’daki farkı farklılığı hissedeceksiniz. Şu zaman oluşturulan ekip önümüzdeki yıllarda geçmiş 3, ilk 5 içerisinde banko meydan algı benzeri takım. Kül beklentimiz, programımız ona bakarak. Önümüzdeki yıllara bakarak bu sene hangi büyüklüğünde üstte bitirebilirsek o büyüklüğünde bereketli.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç