SON DAKİKA

Aziz Yıldırım, Göksel Gümüşdağ’a canlı yayında yanıt verdi


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 18:58
Haber 588 kere okundu.



Aziz Yıldırım, Göksel Gümüşdağ’a canlı yayında yanıt verdi
Aziz Yıldırım, Göksel Gümüşdağ’a canlı yayında yanıt verdi
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Eren Sebep, Göksel Gümüşdağ‘ın NTVSpor’bile yaptığı açıklamalara deli dolu yayına bağlanarak cevap verdi.

Göksel Gümüşdağ‘ın sözlerine anif tıpkısı şekilde karşılık veren Eren Sebep, “Semavi komutan ile çalışmalar yaptılar, bu eksiltme operasyonunu yaparken 4 balaban takımdan birilerinin bu ihaleye katılmasını istedim, katmadılar. Bu münakasa şartnamesini da Semavi Gümüşdağ’dan apayrı kimse bilmiyor. Bu şartnameyi istedim, ama bunu görmedim. Eser kulüplerin ürünü ama biz pazarlayamıyoruz. Kulüpler Birliği, hiçbir kulübe bu şartname nedir diyerek göndermedi. Bu ihaleden kaynaklanan bir ayırt varsa, biz bunu öderiz amma mesele bu değil. Bu ittifak hangi ahit meri? Ben hareket adamıyım! 1 Haziran’dan itibaren bu yapılan tenkis hayata geçecek. Düzey yerine baktığımız zaman 3.26 TL’ye imzalayacağız diyor amma ad çekme baktığınız ant 3.36! Burada aynı ayırt var. Bu hikâye 1 Haziran’bile başlayacak. 1 Haziran’da kur 4 TL olursa, bu sözleşmenin 4 TL üzerinden yürürlüğe girmesi gerekmiyor mu? Evet düzem 3 TL’ye düşerse editör yapılış, bu seviye 3 TL oldu; yeniden ittifak yapalım diyecek mi?” dedi. 

AZIZ YILDIRIM İLE GÜMÜŞDAĞ ARASINDAKİ KONUŞMALAR ŞÖYLE BITMEME ETTİ;
Göksel Gümüşdağ: Şartnamede şu yazıyor; münakasa haset cirim neyse; uyuşma yürürlüğa girdiğimiz kırat neyse o zamanın kurundan adisyon edilecek. 18 pakt, şartname açıklandığı zaman 18 kulüpten ajan vardı.

Ermiş Yıldırım: “Şartname bana gelmedi, bunu TFF’nin yapması lazımdı, yapmadı. Münakasa şu anda bitmeme ediyor

Semavi Gümüşdağ: “Eksiltme imzalandı bitti”

Muazzez Saika: “Sen, 1 Haziran’de geçerli olacak olan ihaleyi elbet 1 sene önceleri yaparsın”

Göksel Gümüşdağ: “Kanun var, yeryüzü geç 6 ay başlangıçta bu ihaleyi tahsis etmek zorundasınız diyor”

Eren Yıldırım: “İhaleyi, galiba olmayan kur üzerinden yapamazsınız! Haziran ayında bu kur 3 liraya düşse ne olacak? Koskaca Digitürk, 25 milyonu ödemekten mi kaçıyor. Maksimum 25 milyon. Adamın kaybından bize hangi kardeşim. Benim kulübümün kaybı hangi olacak kardeşim?. Türkiye’bile kırat bu şekilde artarken, sizin bahsettiğiniz şekilde benzeri çoğalma olanaksız. Ezbere konuşuyorsunuz”

Semavi Gümüşdağ: “Kulüpleri da editör kuruluşu birlikte saymak zorundayız”

Muazzez Saika: “Bu ihaleyi yaptınız, bizden illet kağıt istiyorsunuz. Tıpkı ihaleye fesat aramak varsa, tığ gerekeni yaparız, hakeza tıpkı şeye izin vermeyiz. İhaleye ara bozuculuk karıştırıldıysa bu işi mahkemeye götürürüm”

Göksel Gümüşdağ:“İhalede şeffaflık haddinden fazla kemiksiz. Burada sizden rüfeka bile var. Hukuki namına elinizden geleni yapabilirsiniz. Şartname neyse bu şekilde devam ediyoruz. Şartnamenin üstünde çalışırsanız daha dolgunca anlarsınız.

Eren Sebep: “Göksel as, ben temas şeyi bilirim. Sen benim yardımcıydın. Ben tıpkısı molekül söylüyorsam, bu kazanç. Kimesne düşkünlük etmesin. Yapılan şartnamedeki değişikliklere karşıyım. Hesabı kitabı bereketli yapalım. Bu ihale 1 Haziran’dan itibaren geçerlidir ve 1 Haziran’daki şartlar geçerlidir. Benim itirazım buna, bu akseptans edilemez tıpkısı uzanım. Madem siz şartnameye bakarak cereyan ediyorsunuz, o antlaşma kulüplerden abece istemeyin. Ben değerlendirdim, ihaleye arabozanlık didiklemek bulunmayan kardeşim. Ego kendi kulübümün hakkını sonuna kadar savunurum”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç