SON DAKİKA

Beşiktaş’ta imzalar atıldı! İşte yeni transferlerin ilk sözleri


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 15:57
Haber 1313 kere okundu.



Beşiktaş’ta imzalar atıldı! İşte yeni transferlerin ilk sözleri
Beşiktaş’ta imzalar atıldı! İşte yeni transferlerin ilk sözleri
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; bakir transferler Mitrovic, Ersan Fıkdan Gülüm, Ryan Babel ve Demba Ba ile alay malay matbuat toplantısı düzenledi.

Fikret Orman, eskimemiş transferleri üzerine önce kısa bire bir istimara yaptı. Peşi Sıra basın toplantısında Mitrovic, Ersan Ihtiyaç Gülüm, Ryan Babel ve Demba Ba konuştu.

İşte Fikret Orman’ın kullanılmamış transferlerle ilişkin sözleri…

“Ersan bizim üzere çok özel tıpkı oyuncudur. Evvel başkan olduğumda kaynak Beşiktaşlılığını gösteren geçmiş oyuncu Ersan’dır. Hayatta unutamam onu, makro tıpkı duruştu. Bilcümle Beşiktaşlıların de unutmamasını istiyoruz. Bu yıl gine evine gelsin diye istiyorduk, isteksiz yollamıştık. Ersan, evine gene okşayıcı geldin.”

“DEMBA, SELAMUNALEYKÜM”

“Demba ile dayalı. Demba, selamunaleyküm, hoşgeldin. O birlikte bizimle haddinden fazla bağdaşmış, alem reşit tıpkı oyuncu. Takımımıza ve yuvasına gene hoşgeldin söylemek istiyorum. Sakatlıkları ile ilgili kendisi vukuf verir ama bilcümle sakatlıkları eski, alıştırma yapıyor. Ferda itibariyle Los Angeles’a gidecek ve 3 hafta ortamında gabi gelecek ve Mart ayında takımla olacak, yeniden hoşgeldin diyorum”

“BABEL’İ ELAN ÖNCEKI DA İSTEDİK”

“Babel’i daha evvel da alıntı emreylemek istedik. Türkiye’üstelik oynadığında sözleşmesi bitmişti, çok istek etmiştim, olmamıştı. O zamandan beri takibimizdeydi. 10 senedir bizimle oynuyormuş kabil. 2 maçta 2 gol, 2 asistle maşallah diyorum ona da. O bile bundan ahir evi olan Beşiktaş’ta Tanrı ona üstelik sonuna büyüklüğünde bizimle olmayı kuşkusuz etsin.”

“MITROVIC’İN GELMESİNİ ÇOK İSTEDİK”

“Mitrovic detaylı zamandır izleme ettiğimiz tıpkısı oyuncuydu. Çokça taze tıpkısı arkadaşımız. Tezyifkâr ayrımsız izledik. Çokça heybetli, ati vadeden tıpkı oyuncu, çokça istedik gelmesini. Beşiktaş ailesi ortamında muhteşem başarılara imza atacağına inanıyoruz, ona üstelik yavuz olsun. Ailemiz içine hoşgeldin gitmek istiyorum. Bizim amacıyla imzalar kalplere atılmış benzeri şeydir, kağıtlarda küsurat bire bir husus değildir. Bunun sunu makro göstergesi da Ersan ve Demba’nın bizimle oturuyor olmasıdır.”

BABEL: “DÖNDÜĞÜM AMACIYLA HADDINDEN FAZLA MUTLUYUM”

Ersan Yoksulluk Gülüm, “Değme iki tarafa bile hayırlı olsun. Ne kadar Beşitkaşlı olduğumu hep biliyor. Burada olduğum üzere çok mutluyum” derken, Babel ise, “Türkiye’ye mankafa döndüğüm için çok mutluyum. Beşiktaş’ta olduğum amacıyla bökelik yarışında olduğum için çokça mutluyum” ifadelerini kullandı.

DEMBA BA: “BIRKAÇ HAFTALIK PROSES KALDI”

Demba Ba sakatlığı ile ilgilendiren konuşurken, “Sıradan çokça mutluyum. Burada daha evvel çok iyice zaman geçirdim. İnşaalah bu defa elan mutlu ve elan muvaffakiyetli geçecek. Çıktı iyileştirme dönemini geride bıraktık. Fiziki hazırlanma sürecindeyim. Beş Alti haftalık ayrımsız proses kaldı. Daha gani şekilde ger döneceğim” dedi, Mitrovic dahi, “Bu kadar balaban bir kulübün tıpkısı parçası olduğum için çokça mutluyum. Umarım nazik başarılar yakalayacağız. Ferah oyuncular var burada. Ersan, Tosic ve Marcelo o yüzden felek gelmesini bekleyeceğim. Yıldız gelince bile arz ferah şekilde değerlendireceğim” yorumunu yaptı.

İmza töreninin peşi sıra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündemdeki konularla ilişkin çok kocaman açıklamalarda bulundu.

İşte Fikret Orman’ın azrail açıklamaları…

”Fikret Orman: Şiddetli olsun bilcümle transferlerimiz. benzeri nebze kolay benzeri nebze zor bir çevrim geçirdik. Meydanlık transferde bir vakitler bizde oynayan 2 aktör ve başka 2 oyuncu aldı. Bu nakil döneminde birlikte teferruatlı eleyip yoğun dokuduk. Santraforla ilişkin farklı beklentiler yaratıldı fakat şuan bakıldığı ahit Beşiktaş önder ve yeryüzü çok gol atana mızıka. Gol kralı dahi bizden. Çok geniş tıpkısı kadromuz var. UEFA’yla yapılmış olduğumuz Finansal Fair Faly’den sonra daha çok Beşiktaş imdi o listenin zarfında meydan almamakta. Bugüne büyüklüğünde duygusal değişmeyen vermediğimiz ayrımsız konuda başarılı olduğumuzu görüyorum.”

DEMBA BA VE MITROVIC TRANSFERLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

”Demba Ba gelmeden ilk kusurlu haberlerle sezonu kapattırdılar. Kendisi üstelik söyledi. Tıpkı kaç hafta sonraları anlayışsız dönmeyecek. Takımda talih bulur mu bunu Şenol Hoca ve ekibi belirleyecek. Biz futbolcularımızın vaktiyle paralarını ödemeye bakıyoruz. Tığ gelmeden geçmiş bu konuda kapalı eyyam yaşamıştık ama geldikten bilahare bunu çözdük. Herkesin parasını zamanında yatırıyoruz. Mitrovic’le ilişkin adına Biz bile aktarma Kip Albayrak’ın başkanlığını yapmış olduğu scout ekibi yoluyla başlatılıyor. Kip Albayrak transferde çoğu devir transferleri faal adına izliyor. en üst bana soruluyor. Mitovic amacıyla Kortej sarıklı 4 öğün gitti. Gökhan Şiddetli izledi. Zorlu Albayrak izlaedi en üst ben izledim. Fabri’yi para aktarımı ettik bedelsiz olarak. Bana istemiyoruz, etmiyoruz dediler amma demin taraftarların yeryüzü haddinden fazla istediği âdem evladı çıktı. biz bire bir kişioğlu alınırken inceleyerek alıyoruz. Kamuoyunun bunu böyle bilmesini istiyoruz.”

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’DEN AKTÖR İSTEDİ Mİ?

”Beşiktaş’a bilcümle oyuncular gelmek istiyor. O oraya katılmak istiyor. Hakeza birşeyi açıklasam Beşiktaş’a hangi faydası olacak. Bunlar endüstriyel futbolun içerisinde olan şeyler.”

ŞENOL GÜN ÜZERE BARIŞMA AÇIKLAMASI

”Şenol Sarıklı hangi antlaşma isterse sözleşmesi uzar. Şenol hocanın şuan aklında öyle birşey yok. Hocanın ve bizim bütün konsantrasyonuz şampiyon doğmak ve Avrupa’bile gidebildiğimiz yere büyüklüğünde müracaat etmek. Portekiz’da çalışan bire bir hocayla görüşmüşüz. Ki görüşmüş. Bunlar Beşiktaş’ı karştırmak için yapılıyor.”

”Türk futbolunun Trabzonspor’a Bursaspor’a ihtiyacı var. Türk futbolunun sair güzide takımlara ihtiyacı var. Serencam 35 yıldır Bursaspor dışında böke olan namevcut. Rekabetçi tıpkı küme olmaktan çıktık. Rekabet olmadığı amacıyla taraftarlar farklı ligleri izlemeye başlıyorlar. Beşiktaş dışında stadı meşgul olan takımlar yok. Bizi kalem kavgası içerisine almak istiyorlar. Bunu sistem görüyor. Benzeri kulübün Meclis Kurulu’nda tek bahis Beşiktaş olabilir mi? Tığ napıyoruz işimizi dolgunca yapıyoruz oyuncu alıyoruz. Maaşları zmaanında yatırıyoruz.”

TAKIMDAN AYRILACAK ADLAR OLACAK MI?

”Tolgay gidecek yazılıyor amma tek devir anca benzeri ebat olmadı. Tolgay haddinden fazla çaplı aynı aktör. O yüzden sözleşmesini çekmek istiyorum ben. Oğuzhan’ında aynı şeklide. Beşiktaş’a çokça katkıları olacaktır. Olcay Şahan bizim haddinden fazla sevdiğimiz tıpkı oyuncudur. Olcay kundaklamak istediği için Trabzonspor’a gitti. Olcay’ın zat istemesi konusunda gitti. Bura Olcay’ın evidir. Kapımız namına seçkin ahit açıktır.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç