SON DAKİKA

CANLI || Beşiktaş’ta imza atılıyor, Fikret Orman konuşuyor…


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 14:55
Haber 564 kere okundu.



CANLI || Beşiktaş’ta imza atılıyor, Fikret Orman konuşuyor…
CANLI || Beşiktaş’ta imza atılıyor, Fikret Orman konuşuyor…
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; kullanılmamış transferler Mitrovic, Ersan Hiçlik Gülüm, Ryan Babel ve Demba Ba ile gelişigüzel matbuat toplantısı düzenliyor. Hareketli aktarıyoruz…

SAYFA SONSUZ GÜNCELLENMEKTEDİR, TIKLAYIN!

“Ersan bizim amacıyla çokça özel bir oyuncudur. Önce başbuğ olduğumda ana Beşiktaşlılığını gösteren geçmiş aktör Ersan’dır. Hayatta unutamam onu, koca benzeri duruştu. Bilcümle Beşiktaşlıların dahi unutmamasını istiyoruz. Bu sene gine evine gelsin diye istiyorduk, istemeyerek yollamıştık. Ersan, evine tekrar hoşgeldin.”

“DEMBA, SELAMUNALEYKÜM”

“Demba ile ilgili. Demba, selamunaleyküm, hoşgeldin. O üstelik bizimle haddinden fazla bağdaşmış, öncü ergin tıpkısı oyuncu. Takımımıza ve yuvasına esasen hoşgeldin gelmek istiyorum. Sakatlıkları ile ilgilendiren kendisi vukuf verir amma bilcümle sakatlıkları önceki, egzersiz yapıyor. Erte itibariyle Los Angeles’a gidecek ve 3 hafta içinde geri gelecek ve Mart ayında takımla olacak, gine hoşgeldin diyorum”

“BABEL’İ ELAN ÖNCEKI BIRLIKTE İSTEDİK”

“Babel’i henüz önce üstelik transfer söylemek istedik. Türkiye’üstelik oynadığında sözleşmesi bitmişti, çok heves etmiştim, olmamıştı. O zamandan beri takibimizdeydi. 10 senedir bizimle oynuyormuş gibi. 2 maçta 2 gol, 2 asistle maşallah diyorum ona birlikte. O de bundan sonraki evi olan Beşiktaş’ta Cenabıhak ona bile sonuna kadar bizimle olmayı zahir etsin.”

“MITROVIC’İN GELMESİNİ ÇOKÇA İSTEDİK”

“Mitrovic etraflı zamandır izlem ettiğimiz bire bir oyuncuydu. Çok güre tıpkı arkadaşımız. Siktirici tıpkı izledik. Çok mefret, ati vadeden tıpkısı aktör, haddinden fazla istedik gelmesini. Beşiktaş ailesi süresince eke başarılara imza atacağına inanıyoruz, ona de kandırıcı olsun. Ailemiz içine hoşgeldin buyurmak istiyorum. Bizim için imzalar kalplere atık tıpkısı şeydir, kağıtlarda küsurat ayrımsız öz değildir. Bunun bildirme şanlı göstergesi bile Ersan ve Demba’nın bizimle oturuyor olmasıdır.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç