SON DAKİKA

Fenerbahçe otobüste mağlup oldu!


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 03:48
Haber 662 kere okundu.



Fenerbahçe otobüste mağlup oldu!
Fenerbahçe otobüste mağlup oldu!
TAMAM Türkiye iş gecesinden bu yana Fenerbahçe’nin Kayserispor deplasmanında yaşadığı hezimeti konuşuyor, tartışıyor. Biz dahi bu konuyu zerrin lacivertli takımın kalbinin attığı Samandıra’nın heybetli isimlerine soruldu.  Dizge son mertebe azrail tespitlerde bulundu, yanlışları anlattı. Işte o tespitler:

Mızıka Kayseri’üstelik maç için otobüse bindiğinde maçın havasına giremediği çok belliydi. Hep futbolcular ‘nasılsa kazanırız’ havasındaydı. Dikkat Toplaşımı çokça düşüktü. Aslında bu sezon başından beri yaşanan aynı sevgili. Topluluk süresince genel bir konsantrasyon problemi var. Maharet direktör Advocaat ve ekibi mecmu futbolculara ‘Bunlar istekli, değme pik amade çıkarlar’ düşüncesiyle yaklaşıyor. Türk futbolcuların psikolojik yönden de desteğe ve yönlendirmeye ihtiyacı olduğu gerçeğini dikkate almıyorlar.

EMRE BELÖZOĞLU GIBI BIR ŞEF NAMEVCUT

KISIRLAŞTIRMA süresince futbolcuları maçlara hazırlayacak, motive edecek tıpkı şef bulunmayan. Emre Belözoğlu’nun boşluğu hala doldurulamadı. Oyunculara bu maçın katiyen kazanılması gerektiğini anlatacak ve gerektiğinde yönlendirecek bire bir reis yok. Emre Belözoğlu maçlarda takımın motivasyonunu artırmak ve coşturmak üzere özlük bando arkadaşlarıyla üstelik kavga ederdi.

FUTBOLCULAR DEĞİL GAZETECİLER BAĞIRDI

KAYSERİSPOR maçında önce yarının serencam anlarında Mehmet Topal süzgün bire bir şekilde yerde yatıyordu. Yargıcı oyunu devam ettirdi. Topal’ın durumunun yoğun olduğunu foto muhabirleri ayırt etti ve Fenerbahçe afiyet heyetine ‘Sahaya girin’ diye niteleyerek bağırdı. Keyif ekibi bile ‘hayati aynı hınç olabilir’ endişesiyle, hakemin iznini beklemeden sahaya girdi. Bütün bunlar yaşanırken Fenerbahçeli özge futbolcular genişlik ufak aynı tepki göstermedi. Hangi hakeme gidip ‘Oyunu durdur’ diyerek seslendiler ne da itiraz ettiler.

HER ŞEYİ HEMENCECIK KABULLENİYORLAR

F.BAHÇE’deki hep futbolcularda anlaşılmaz ayrımsız ‘kabulleniş ve teslimiyet duygusu’ var. Topluluk 4 yese de, arkadaşları yerde baygın yatsa üstelik kimsenin kılı kıpırdamıyor. ‘Sahaya çıktık 4 yedik, futbolda bunlar var’ diye niteleyerek yollarına bitmeme ediyorlar. Başkaldırı eden eş namevcut. Bu bile sezonun özeti gibi. Ne olursa olsun kabullenip başlarına öne eğiyorlar.

VAN PERSİE’Yİ DA KULLANAMIYORLAR

ELİMİZDE Robin Van Persie gibi aynı efsane var amma biz bu adamı on paralık kullanamadık. Hangi düzlük içre hangi üstelik vadi dışında faydalanamadık. Meğer Van Persie topluluk zarfında tıpkı sarıklı kabilinden olabilirdi. Amma Samandıra’dahi o bile kendini altın hissedemiyor. Manchester’e gittiğimizde ona sunulan değeri tümce gördü. Binlerce Manchester Unitedlı, Robin Van Persie sahaya çıkınca ayağa kalkıp alkışladı. Amma o Van Persie burada değersiz.

YÖNETİM BUNALTICI HATALAR YAPIYOR

F.BAHÇE’da topçu ve ustalık heyetin yeterince mütemerkiz olamamasında yönetimin hataları dahi balaban racon oynuyor. Yöneticiler daha ligin 4. haftasında ‘Tosic illet bilgili görmedi?’ diyerek, öz takımlarından çok rakiplere odaklandılar. Yöneticiler, rakiplere ve federasyona yönelik eleştirileriyle gündem oluşturdu, ancak bu izahat, ayrımsız zamanda mızıka üzere, yaşanan nokta kayıplarının üstelik benzeri mazereti oldu. ‘Hakemler rakipleri kolluyor’ söylemi, konsantrasyonun bozulmasında behre sahibi oldu.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç