SON DAKİKA

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe haber


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 23:00
Haber 964 kere okundu.



Fenerbahçe son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe haber
Fenerbahçe son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe haber
Fenerbahçe son an transfer haberlerinde 31 Karı Salı günü bomba gelişmeler yaşanıyor. Mehmet Ekici‘nin Fenerbahçe‘ye transferinde serencam kapsam ne? 31 Familya Salı haset medyada düzlük kayran Fenerbahçe transferler haberlerine detaylıca göz atabilirsiniz.

MEHMET EKİCİ VE FENERBAHÇE AMACIYLA GÖZDE GELIŞME / Mehmet Ekici, Fenerbahçe’ye para aktarımı önünde. Mehmet Ekici transferinde nihayet somut adımlar atıldı. Tahminî bir kamer önce F.Bahçe’yle anlaşsa birlikte Trabzonspor’un kendisini Beşiktaş’a satmak istemesi yüzünden eli kolu bağlanan liyakatli itidalli düzlük, inadından vazgeçmedi ve zerrin-lacivertlilere imzayı attı. Grup dışı bırakılan aktör, bordo-mavililerin başkanı Aşure Ayı Çevrimli ile yaptığı görüşmede “Başkanım haberiniz olsun ben mevsim sonu amaciyla F.Bahçe ile itilaf yaptım. Gelecek yıldan itibaren sarı-lacivertli formayı giyeceğim” ifadelerini kullandı. Mahir “Aynalı olsun” demekle yetinirken, takım dışı bıraktığı deneyimli futbolcuyu sezon sonuna kadar affetmeyi düşünmüyor.

FENERBAHÇE’DEN AKTARMA HEDEFİ NDİAYE / Fenerbahçe’den Ndiaye aktarma için hamle. Kadrosuna Karavaiev takviyesi özne Fenerbahçe’nin temel hedefi, ılımlı sahada takımın hızını arttıracak bire bir nasip alıntı etmekti. Bu konuda yavaş çaba harcama fail solgun-lacivertli mızıka, benzeri nev sonuca ulaşamadı. Kayseri yenilgisi ise yönetimi, “Bu saatten bilahare transfere lüzum yok” düşüncesine yöneltti. Meydanlık transferde bugün akıbet periyot ve Fenerbahçe büyük ihtimalle bulunan kadrosu ile yola devam edecek. Ancak akıbet dakikada aynı sürpriz yaşanabilir. İddialara göre Fenerbahçe, dün Osmanlıspor’un kapısını çalarak Badou Ndiaye’yi istedi. Bunun amaciyla dünyalık+futbolcu önerdiği öğrenildi. Takasta adı geçen futbolcuların Emmanuel Emenike ve Aatıf olduğu kaydedildi. Fakat Senegalli mutedil düz oyuncusu hükûmet merkezi ekibinin herhangi bir şeyi. Ağırlık üzere hasıl bu aktarma üzere zaman sürpriz yaşanabileceği belirtiliyor..

FENERBAHÇE’DEN BRUMA TRANSFERİ / Fenerbahçe’den atletizme transfer! Fenerbahçe Kulübü Toy Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya, 2016 Rio Olimpiyatları’nda kadınlar teferruatlı atlamada 5. sırayı alan Nijeryalı atlet Ese Brume’yi kadrolarına katmaya andıran olduklarını söyledi. Çetinkaya, yaptığı açıklamada, 21 yaşındaki ayrıntılı atlamacıyla görüştüklerini belirterek, “Evvel etapta benzeri yıllığına anlaştık ama geçim süresini çalmak istiyoruz. Resmi amal üzere menajeriyle görüşür görüşmez kadromuza katacağız.” ifadelerini kullandı. Ese Brume’nin, 12 Şubat’a kadar İstanbul’üstelik kalacağı, görüşmeler süresince çalışmalarına, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda devam edeceği öğrenildi. 2014 İngiliz Milel Topluluğu (Commonwealth) Oyunları’nda kızıl madalya kazanan Brume, 2016 Rio Olimpiyatları’nda 5’inci, 2015 Afrika Oyunları’nda ise 4’üncü oldu. Nijeryalı atlet, antrparantez 2013 ve 2015’teki Afrika Gençler Şampiyonası’nda da altın madalyaya uzandı.

KONYASPOR, FENERBAHÇE’DEN TRANSFER HABERİ BEKLİYOR / Fenerbahçe’de Aatıf’ın durumu merak ediliyor. Ara transferin flaş isimlerinden Fenerbahçeli Aatıf Chahechouhe üzere Atiker Konyaspor istekli. Bugün sona erecek para aktarımı dönemi öncesi yeşil-beyazlılar’ın asbaşkanı Uca Karaçayır, “Aatıf’la çok uzun zamandır ilgileniyoruz. Fenerbahçe yönetimine teklifimizi sunduk. Zamanımız daralıyor. Transferin gerçekleşmesi amaciyla Fenerbahçe’den karşılık bekliyoruz” bilgisini verdi.

STOCH TRANSFER Mİ OLUYOR? / Stoch amaciyla aktarma iddiası! F.Bahçe’bile Dick Advocaat’ın kupa maçları dışında baht vermediği Miroslav Stoch’a teklif geldi. Çek Ligi’nde ikinci tam bulunan Slavia Prag, 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak üzere Kanarya’nın kapısını çaldı. Transferin gerçekleşmesi durumunda Stoch’un maaşının büyük ayrımsız bölümünün solgun-lacivertliler eliyle karşılanacağı öğrenildi. Stoch, elan önce da PAOK, Desise-Ain ve Bursaspor’a kiralanmıştı.

VOLKAN DEMİREL YERINE OSPİNA / Volkan Demirel out, Ospina mağara. Zaman sonu sözleşmesi biten Volkan Demirel‘in kaleyi devretmesi bekleniyor. Tecrübeli kalecinin namina 1 numaralı aday Arsenal’in Kolombiyalı ağ bekçisi David Ospina. Yanardağ’ın sözleşmesi uzatılmayacak evet de takımda ihtiyat kalacak. Arsenal’de Petr Cech’mağara yedeği olan Ospina, sabık yaz üstelik Fenerbahçe’nin para aktarımı gündemine gelmişti.

EMENİKE, ABD’YE GİDİYOR / Emenike’den transfer hamlesi. Fenerbahçe’nin namına kulüp bulmasını istediği Emanuel Emenike için menajeri Fazilet Konyar ve ecnebi ortağının MLS kulüpleri ile görüşüyor. UEFA Fair Play kuralları gereği transferde çekimser davranan Fenerbahçe, Emenike transferinin bir an geçmiş sonlanmasını ve transferde adım yapmak istiyor.

WANDERSON AMACIYLA AKTARMA İDDİASI / Fenerbahçe için bu defa Wanderson iddiası. 10 numara pozisyonu üzere arayışlarını sürdüren Fenerbahçe üzere bakir iddia, yandaki Bulgaristan’dan geldi. Bulgar basınında yer alan habere bakarak Fenerbahçe’nin Ludogorets forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı Wanderson Cristaldo Farias’a öneri yaptığı belirtildi. Takımı ile bu sezon 27 pik sâdır ve 12 gol atıp 7 asistlik performans sergileyen Brezilyalı yıldızın dahi Fenerbahçe’ye ısıdam baktığı belirtildi.

SON AN FENERBAHÇE PARA AKTARIMI HABERLERİ AMACIYLA TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç