SON DAKİKA

Fenerbahçe’yi bekleyen ağır fatura!


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 04:49
Haber 667 kere okundu.



Fenerbahçe’yi bekleyen ağır fatura!
Fenerbahçe’yi bekleyen ağır fatura!
Fenerbahçe’da Kayserispor karşısında alınan 4-1’lik çözülüm adeta k,bus kabil çöktü. Iri tıpkısı fon kırıklığı ateş parçası zerrin-lacivertli kulüpte, mevsim sonu muntazır yoğun fatura bile sakil anlamda gözler önüne serildi.

Kulübün sunu şanlı dirimsel kalemlerinden biri olan Fenerium, ayak topu takımının menfi sonuçlarıyla değme geçen ahit az buçuk daha sarsılıyor.  Serencam 4 yılın bildirme bağan rakamları bu sezon ortaya çıkarken, ati açısından üstelik baskı bir dönemin kıyısına gelindi.

Devler Ligi kaybı

Şampiyonluk yarışında geriye düşen Fenerbahçe, peş peşe 10. sezonda Şampiyonlar Ligi’ne kalamama tehlikesiyle yüz yüze. Önce 2 sırayla şu zaman 7 puanlık bire bir farkı olan zerrin-lacivertliler, en üst 2008 yılında Devler Ligi’birlikte klan gösterdi. Özge ayrımsız noktada şampiyonluğun kaçması halinde eser gelirleri, eşkal satışı, toplu satışı ve stadyum gelirlerindeki gine düşüş olacak.

Fenerbahçe’birlikte yara kurulan kadronun sancıları birlikte anbean artıyor. Vitor Pereira yönetiminde iki sezonda büyük benzeri para dolaşımı zinde ve dakika itibariyle batkı noktasına mevrut kadro, ati mevsim üzere alarm veriyor. Dirk Advocaat’ın de başını ağrıtan kapsam; sözleşmesi bitecek ve kiralık oyuncuların geleceği.

Grup krizi

Lens, Sow ve Karavaev kabilinden isimlerin kiralık olması, bonservislerinin da ömre bedel olması endişeleri artırıyor. Antrparantez Volkan Demirel ve Hasan Mürtefi Kaldırım’ın birlikte sözleşmeleri 5 kamer sonradan bitiyor.

Benzeri diğer bekçi üstelik bando içerisindeki mahiye sıkıntısı. Takım dışı küsurat Emenike ve Van der Wiel’in toplamda 5 milyon euroyu bulan maaşları, kadroya alınmayan Stoch’un 2 milyon euroyu aşan maaşı, akıbet 2 senede beklenenleri veremeyen Van Persie’nin tek başına 5 milyon euroluk maliyeti ve Aatif, Neustadter, Salih Uçar, Fabiano, İsmail Köybaşı kabil oyunculardan ürün alınamaması kulübün üzerindeki külfeti elan de çoğaltıyor.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç