SON DAKİKA

G.Saray, Bruma için dengeleri düşünüyor!


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 03:48
Haber 771 kere okundu.



G.Saray, Bruma için dengeleri düşünüyor!
G.Saray, Bruma için dengeleri düşünüyor!
Galatasaray, Bruma ve menajeriyle yapılacak eskimemiş geçim görüşmelerinde hassas dengeleri koruyacak, buna bakarak akıntı edecek.

Sarı-kırmızılıların, almanak 1.2 milyon euro düz ve 1.5 senelik sözleşmesi küsurat Bruma ile ati sezondan itibaren uygulanacak bire bir anlaşma imzalanacağı rapor edildi. Bunun nedeni birlikte mızıka zarfında beş altı mal düz isimlerin pimpirik olmaması…

Carole 700 bin euro

Galatasaray’bile, 2018-2019 sezonunun sonuna büyüklüğünde sözleşmesi kâin Lional Carole 700 bin euro açık dünyalık alıyor. Fransız futbolcu 11’in değişilmez isimlerinden biri olmasına karşın bugüne büyüklüğünde bindirim konusunu gündeme getirmedi.

Bruma kadar sözleşmesi 1.5 yıl sonraları bitecek olan Yasin Öztekin ise 1.1 milyon euro alıyor. Yasin’in formu üstelik dikkate alındığında Bruma’ya yapılacak benzeri zam üstünde zıt yük yaratabilecek.

Galatasaray’bile durumu endişe mucit değişik âdemoğlu de Sinan Sim… Taze yeteneğin sözleşmesinin bitmesine birlikte 2.5 sene var amma aldığı açık ücret 650 bin euro.

Yaz başına kalabilir

Hile, Bruma’ya yapılacak bire bir zammın, Yasin, Sinan ve Carole kabilinden isimler üstünde damarlı sorumluluk yaratabileceğini düşünüyor. “Takım yapalım derken ayn çıkarmayalım” prensibiyle akıntı edecek olan soluk-kırmızılılar, bu yüzden Bruma’nın menajeri Balde ile önümüzdeki günlerde yapacakları görüşmede, bakir ücretin banko önümüzdeki sezondan makbul olmasını yiyecek koşacak. Bu nedenle sarı-kırmızılıların görüşmeleri yaz dönemine bile kaydırabileceği vurgulandı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç