SON DAKİKA

Galatasaray 31 Ocak transfer haberleri – Son dakika transfer


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 14:55
Haber 819 kere okundu.



Galatasaray 31 Ocak transfer haberleri – Son dakika transfer
Galatasaray 31 Ocak transfer haberleri – Son dakika transfer
Galatasaray alıntı haberlerinde 31 Familya Salı haset gene gözde iddialar saha aldı. Gazetelerde ve medyada Galatasaray’ın para aktarımı görüşmeleriyle ilgili yerine önemli haberler verildi. 31 Eş Salı günü Galatasaray aktarma haberlerinde hangi âdem evladı öne imdi? Para Aktarımı görüşmelerinde serencam durumlar.  Işte Galatasaray transfer haberlerinde bugün.
ULLOA’NIN MENAJERİNDEN GALATASARAY ÖFKESİ / Leonardo Ulloa transferinde serencam gelişmeler! Galatasaray’ın serencam yerine listesine aldığı Leonardo Ulloa’nın menajeri Horacio Rossi, Leicester City’yi çalıştıran Claudio Ranieri’ye coşkunluk kustu. Rossi, “Ranieri’nin yalanlarından bıktım. Premier Küme şampiyonu oldu ama h,l, para aktarımı isteğimizi kabul etmiyor. Ulloa’nın kariyerini mahvediyor. Ulloa’yı ‘Oynatacağım’ dedi, sonra Islamlık Slimani’yi para aktarımı etti” sözlerini kullandı. Rossi’nin temasta olduğu kulübün ‘Galatasaray’ olabileceği sav edilirken, Ranieri’den Rossi’ye cevap gecikmedi. Makarnacı teknikçi, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada “Hakeza bire bir problemim yok. Ulloa’yı severim, çok ongun tıpkı profesyonel. Şayet kalırsa kıvançlı olurum” dedi. Transferin akıbet saatlerine girilirken soluk-kırmızılı ekibin, Ulloa ile bir şaşırtı yapabileceği belirtiliyor.

BRUMA IÇIN SON TEZ / Bruma kullanılmamış konvansiyon imzalayacak mı? Ligin ikinci yarısında de çıkışını sürdüren ve 1.2 milyon euro’luk ücretinin 2 milyon euro’ya çıkarılmasını talip Bruma’nın bu akıbet girişimi bile çekicilik kaldı. Akhisar Belediyespor maçında attığı 2 gol ve oynadığı kalburüstü futbolla göz dolduran Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde güzeşte yönetimle şaşırtı tıpkısı şekilde temasa geçti ve eskimemiş tıpkısı sözleşme istedi. Fakat soluk-kırmızılı grup, muallel mevsim için seçme zam yapılmasının bahis konusu olmadığını bildirdi. Bruma, Galatasaray’dan 1.2 milyon euro almaya devam edecek. Gelecek zaman bitecek sözleşmesinin yenilenmesi üzere görüşmelerin gücük ay ayından itibaren baştan başlanması bekleniyor.

GALATASARAY IÇIN İKİ ÂDEM EVLADI / Galatasaray’üstelik serencam gün aktarma gelişmesi! Transferin akıbet günü Galatasaray üzere berenarı canlı geçecek üzere görünüyor… Geçen sezon Burak Yılmaz’ı Şubat ayında Çin’e gönderen Zerrin-Kırmızılı dümen, elde mütezayit Umut Bulut’la ligi izafe etmek zorunda kalmıştı. Bu kere tıpkı hataya müptela olmak istemeyen idareciler, Podolski’nin de Japonya veya Çin’e gitme ihtimalini ayn önünde bulundurarak, kadroya tıpkı golcü takviye etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray’ın mevcut rotası İngiltere. Zerrin-Kırmızılılar, Premier Tomar’den bir oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamayı hedefliyor. Böylecene Podolski önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılsa birlikte, alternatifi amade olacak.

Galatasaray iki isimler görüşecek! Biri Riekerink’in gözdesi Vincent Janssen, ötekisi üstelik Leicester’den ayrılmaya karar veren Leonardo Ulloa. Soluk-Kırmızılılar Hollandalı Janssen’i mevsim sonuna büyüklüğünde kiralayıp kısık bire bir maliyet yüklenmeden kadroyu teşmil çabasında. Fakat Tottenham 22 yaşındaki forveti bırakmaya yanaşmazsa, bu yol da Arjantinli golcü Ulloa amaciyla girişimler hızlanacak. Transferin sonuç gününde yapılacak bu girişimlerin peşi sıra, Poldi’nin terk ihtimali henüz da güçlenecek.

GALATASARAY’IN AKTARMA BÜTÇESİ / Galatasaray’ın transferdeki genişlik büyük sıkıntısı! Dalavere açısından yegâne rehavet, takım maliyetini 65 milyon Euro’dahi destekleme zorunluluğu. Bonservis ve icar bedelleri bu rakama dahil değil. Fakat mahiye bütçesinde hoppadak 1 milyon Euro’luk bütçe kalması, Galatasaray’ı adı geçen oyuncuların kulüpleriyle ciddi sektör açmak zorunda bırakıyor. Solgun-Kırmızılılar, oyuncuların maaşlarının mütezayit bölümünü İngiliz kulüplerinin karşılamasını irade ediyor.

SIRBİSTAN’DAN GALATASARAY AKTARMA HABERİ / Galatasaray amaciyla şaşırtı bire bir tez! Sırp basınına yansıyan haberde, Galatasaray’ın Partici forması giyen 21 yaşındaki angıç oyuncusu Nemanja Mihailovic’i gündemine aldığı belirtildi. Fırkacı Genel Direktörü Milos Vazura da zihayat aktör Nemanja Mihailovic amaciyla ara sıra takımların ilgi gösterdiğini söylerken ”Mihailovic için Almanya ve Fransa’dan tekâlif birlikte aldık. Stuttgart çokça ilgilendi. Biraz temasımız elan oldu” ifadelerini kullandı. Sırp basınına bakarak ise transferde Fransa’dan tıpkı mızıka ve Galatasaray öne çıkıyor. 21 yaşındaki Mihailovic’in 2019 yılına büyüklüğünde Partizan ile sözleşmesi devam ediyor. Zihayat oyuncu bu sezon Partici formasıyla 16 tabur maçında 2 gol, 2 asistlik bire bir performans sergiledi. FK Partici forması giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Nemanja Mihajlovic daha önceki dahi Galatasaray’ı doğrulamış ve ”Partici’bile mutluyum fakat bakir tıpkı maceraya bile hazırım. Galatasaray, Fiorentina ve Inter iddiaları akıllıca. İlgilenen kulüpler var” ifadelerini kullanmıştı.

MUSLERA IÇIN NAKIL GÖRÜŞÜ / Fernando Muslera amaciyla transfer kararı var! İsmi Chelsea ile alıntı dedikodularına müdahil Fernando Muslera konusunda, Galatasaray Yönetimi kesinlikle ivaz vermeyi düşünmüyor. 31 yaşındaki Uruguaylı ağ bekçisiyle henüz teferruatlı yıllar yola beklemek isteyen Sarı-Kırmızılılar, gök bilimsel bir teklif gelmedikçe bunları değerlendirmeye almaya üstelik ısıdam bakmıyor. Seçkin fırsatta hayalinin Premier Tomar olduğunu belirten Muslera’nın, sakınım kaleci yerine alıntı edilme düşüncesine de alın çıktığı, gelen istihbarat arasında.

GALATASARAY GIYSI DAKIKA PARA AKTARIMI HABERLERİ AMACIYLA TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç