SON DAKİKA

Galatasaray son dakika transfer haberleri | Galatasaray haber


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 23:00
Haber 800 kere okundu.



Galatasaray son dakika transfer haberleri | Galatasaray haber
Galatasaray son dakika transfer haberleri | Galatasaray haber
Galatasaray sonuç zaman nakil haberlerinde 31 Sülale Salı günü gine gözde iddialar düzlük aldı. Gazetelerde ve medyada Galatasaray’ın nakil görüşmeleriyle ilişkin olarak heybetli haberler verildi. 31 Ev Salı haset Galatasaray aktarma haberlerinde hangi isim öne daha çok? Aktarma görüşmelerinde sonuç hâller. Galatasaray nakil haberlerinde bugün.

SIRBİSTAN’DAN GALATASARAY AKTARMA HABERİ / Galatasaray üzere sürpriz tıpkısı kanıt! Sırp basınına yansıyan haberde, Galatasaray’ın Partici forması giyen 21 yaşındaki angıç oyuncusu Nemanja Mihailovic’i gündemine aldığı belirtildi. Partici Umumi Direktörü Milos Vazura üstelik zihayat oyuncu Nemanja Mihailovic üzere ara sıra takımların rabıta gösterdiğini söylerken ”Mihailovic için Almanya ve Fransa’dan teklifler birlikte aldık. Stuttgart çokça ilgilendi. Beş Altı temasımız daha oldu” ifadelerini kullandı. Sırp basınına göre ise transferde Fransa’dan tıpkı takım ve Galatasaray öne çıkıyor. 21 yaşındaki Mihailovic’in 2019 yılına büyüklüğünde Fırkacı ile sözleşmesi bitmeme ediyor. Canlı oyuncu bu sezon Fırkacı formasıyla 16 küme maçında 2 gol, 2 asistlik tıpkısı performans sergiledi. FK Fırkacı forması giyen 20 yaşındaki angıç oyuncusu Nemanja Mihajlovic henüz evvel üstelik Galatasaray’ı doğrulamış ve ”Partizan’da mutluyum ancak yeni bir maceraya üstelik hazırım. Galatasaray, Fiorentina ve Inter iddiaları makul. İlgilenen kulüpler var” ifadelerini kullanmıştı.
ULLOA’NIN MENAJERİNDEN GALATASARAY ÖFKESİ / Leonardo Ulloa transferinde son gelişmeler! Galatasaray’ın son kendisine listesine aldığı Leonardo Ulloa’nın menajeri Horacio Rossi, Leicester City’yi işveren Claudio Ranieri’ye felaket kustu. Rossi, “Ranieri’nin yalanlarından bıktım. Premier Kütle şampiyonu oldu amma h,l, nakil isteğimizi kabul etmiyor. Ulloa’nın kariyerini mahvediyor. Ulloa’yı ‘Oynatacağım’ dedi, sonradan Islamlık Slimani’yi nakil etti” sözlerini kullandı. Rossi’nin temasta olduğu kulübün ‘Galatasaray’ olabileceği iddia edilirken, Ranieri’den Rossi’ye cevap gecikmedi. Italyan teknikçi, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada “Hakeza tıpkısı problemim bulunmayan. Ulloa’yı severim, çok mebzul bir profesyonel. Şayet kalırsa kıvançlı olurum” dedi. Transferin sonuç saatlerine girilirken zerrin-kırmızılı ekibin, Ulloa ile ayrımsız sürpriz yapabileceği belirtiliyor.

BRUMA ÜZERE SON ARGÜMAN / Bruma kullanılmamış inikat imzalayacak mı? Ligin ikinci yarısında da çıkışını sürdüren ve 1.2 milyon euro’luk ücretinin 2 milyon euro’ya çıkarılmasını isteyen Bruma’nın bu son girişimi birlikte albeni kaldı. Akhisar Belediyespor maçında attığı 2 gol ve oynadığı başarılı futbolla göz dolduran Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde mazi yönetimle sürpriz tıpkısı şekilde temasa geçti ve kullanılmamış tıpkısı kontrat istedi. Fakat zerrin-kırmızılı takım, muallel mevsim üzere rastgele zam yapılmasının bahis konusu olmadığını bildirdi. Bruma, Galatasaray’dan 1.2 milyon euro almaya devam edecek. Ati sezon bitecek sözleşmesinin yenilenmesi için görüşmelerin gücük ay ayından itibaren baştan başlanması bekleniyor.

GALATASARAY ÜZERE İKİ BENIÂDEM / Galatasaray’bile serencam dönem para aktarımı gelişmesi! Transferin akıbet haset Galatasaray amacıyla az çok etkili geçecek kabilinden görünüyor… Güzeşte mevsim Burak Yılmaz’ı Küçük Ay ayında Çin’e gönderen Solgun-Kırmızılı yönetim, elde artan Umut Bulut’la ligi ilhak etmek zorunda kalmıştı. Bu nöbet aynı hataya alışmak istemeyen idareciler, Podolski’nin da Japonya veya Çin’e gitme ihtimalini göz uğrunda bulundurarak, kadroya aynı golcü berkitme etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray’ın mevcut rotası İngiltere. Solgun-Kırmızılılar, Premier Klasman’den tıpkısı oyuncuyu kiralık adına renklerine bağlamayı hedefliyor. Sonunda Podolski önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılsa üstelik, alternatifi hazır olacak.

Galatasaray iki esame görüşecek! Biri Riekerink’in gözdesi Vincent Janssen, gayr üstelik Leicester’den ayrılmaya değişmeyen veren Leonardo Ulloa. Sarı-Kırmızılılar Hollandalı Janssen’i zaman sonuna büyüklüğünde kiralayıp alçak tıpkısı maliyet yüklenmeden kadroyu teşmil çabasında. Fakat Tottenham 22 yaşındaki forveti bırakmaya yanaşmazsa, bu kez bile Arjantinli golcü Ulloa için girişimler hızlanacak. Transferin serencam gününde yapılacak bu girişimlerin ardından, Poldi’nin tecezzi ihtimali elan birlikte güçlenecek.

GALATASARAY’IN TRANSFER BÜTÇESİ / Galatasaray’ın transferdeki arz nazik sıkıntısı! Yönetim açısından tek yük, topluluk maliyetini 65 milyon Euro’üstelik tutma zorunluluğu. Bonservis ve kira bedelleri bu rakama dahil değil. Fakat aylık bütçesinde hoppadak 1 milyon Euro’luk bütçe kalması, Galatasaray’ı adı güzeşte oyuncuların kulüpleriyle okkalı fason fora etmek zorunda bırakıyor. Solgun-Kırmızılılar, oyuncuların maaşlarının küsurat bölümünü İngiliz kulüplerinin karşılamasını murat ediyor.

MUSLERA ÜZERE ALINTI GÖRÜŞÜ / Fernando Muslera için aktarma kararı var! İsmi Chelsea ile nakil dedikodularına karışan Fernando Muslera konusunda, Galatasaray Yönetimi banko taviz vermeyi düşünmüyor. 31 yaşındaki Uruguaylı ağ bekçisiyle henüz tafsilatlı yıllar yola aylamak talip Solgun-Kırmızılılar, gök bilimsel benzeri öneri gelmedikçe bunları değerlendirmeye almaya da ısıdam bakmıyor. Temas fırsatta hayalinin Premier Takım olduğunu belirten Muslera’nın, sakınım kaleci namına para aktarımı edilme düşüncesine dahi alın çıktığı, mevrut istihbarat arasında.

GALATASARAY GIYSI DAKIKA TRANSFER HABERLERİ AMACIYLA TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç