SON DAKİKA

Galatasaray transferin son gününde transfer yapacak mı? Sürpriz var


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 16:57
Haber 777 kere okundu.



Galatasaray transferin son gününde transfer yapacak mı? Sürpriz var
Galatasaray transferin son gününde transfer yapacak mı? Sürpriz var
Galatasaray serencam çağ para aktarımı haberlerinde sıcak haberler. 31 Karı Salı haset Galatasaray transfer haberlerinde hangi adlar var? Sonuç dönüş Nakil görüşmelerinde kebir iddialar var. SON dönem Galatasaray aktarma haberlerinde tamlık isimler…

GALATASARAY AMACIYLA İKİ INSAN / Galatasaray’üstelik akıbet bölüm aktarma gelişmesi! Transferin akıbet haset Galatasaray için oldukça çalışkan geçecek gibi görünüyor… Güzeşte zaman Burak Yılmaz’ı Şubat ayında Çin’e gönderen Solgun-Kırmızılı yönetim, elde küsurat Düş Bulut’la ligi angaje etmek zorunda kalmıştı. Bu posta bir hataya atmak istemeyen idareciler, Podolski’nin de Japonya yahut Çin’e gitme ihtimalini ayn uğrunda bulundurarak, kadroya tıpkı golcü sağlamlaştırma etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray’ın mevcut rotası İngiltere. Solgun-Kırmızılılar, Premier Yığın’den benzeri oyuncuyu kiralık kendisine renklerine bağlamayı hedefliyor. Böylece Podolski önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılsa da, alternatifi hazır olacak.

Galatasaray iki isimler görüşecek! Biri Riekerink’in gözdesi Vincent Janssen, ötekisi bile Leicester’den ayrılmaya karar veren Leonardo Ulloa. Soluk-Kırmızılılar Hollandalı Janssen’i mevsim sonuna kadar kiralayıp ağır tıpkı maliyet yüklenmeden kadroyu genişletme çabasında. Fakat Tottenham 22 yaşındaki forveti bırakmaya yanaşmazsa, bu yol üstelik Arjantinli golcü Ulloa için girişimler hızlanacak. Transferin sonuç gününde yapılacak bu girişimlerin arkası sıra, Poldi’nin terk ihtimali daha üstelik güçlenecek.

ULLOA’NIN MENAJERİNDEN GALATASARAY ÖFKESİ / Leonardo Ulloa transferinde son gelişmeler! Galatasaray’ın serencam yerine listesine aldığı Leonardo Ulloa’nın menajeri Horacio Rossi, Leicester City’yi işveren Claudio Ranieri’ye hırs kustu. Rossi, “Ranieri’nin yalanlarından bıktım. Premier Klasman şampiyonu oldu amma h,l, transfer isteğimizi kabul etmiyor. Ulloa’nın kariyerini mahvediyor. Ulloa’yı ‘Oynatacağım’ dedi, bilahare Islamiyet Slimani’yi alıntı etti” sözlerini kullandı. Rossi’nin temasta olduğu kulübün ‘Galatasaray’ olabileceği tez edilirken, Ranieri’den Rossi’ye yanıt gecikmedi. Italyan teknikçi, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada “Böyle bire bir problemim namevcut. Ulloa’yı severim, çok ferah aynı aç. Şayet kalırsa kıvançlı olurum” dedi. Transferin sonuç saatlerine girilirken zerrin-kırmızılı ekibin, Ulloa ile bire bir sürpriz yapabileceği belirtiliyor.

BRUMA IÇIN SONUÇ IDDIA / Bruma kullanılmamış antant imzalayacak mı? Ligin ikinci yarısında birlikte çıkışını sürdüren ve 1.2 milyon euro’luk ücretinin 2 milyon euro’ya çıkarılmasını talip Bruma’nın bu akıbet girişimi da albeni kaldı. Akhisar Belediyespor maçında attığı 2 gol ve oynadığı kudretli futbolla göz dolduran Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde evvel yönetimle sürpriz tıpkısı şekilde temasa geçti ve yeni bir kontrat istedi. Ancak solgun-kırmızılı grup, fire mevsim için rastgele zam yapılmasının bahis konusu olmadığını bildirdi. Bruma, Galatasaray’dan 1.2 milyon euro almaya devam edecek. Gelecek zaman bitecek sözleşmesinin yenilenmesi üzere görüşmelerin şubat ayından itibaren baştan başlanması bekleniyor.

GALATASARAY’IN TRANSFER BÜTÇESİ / Galatasaray’ın transferdeki bildirme iri sıkıntısı! Dümen açısından tek rehavet, topluluk maliyetini 65 milyon Euro’de sübvansiyon zorunluluğu. Bonservis ve kira bedelleri bu rakama dahil değil. Ancak aylık bütçesinde elden 1 milyon Euro’luk bütçe kalması, Galatasaray’ı adı sabık oyuncuların kulüpleriyle kırıcı pazarlık yarmak zorunda bırakıyor. Soluk-Kırmızılılar, oyuncuların maaşlarının kalan bölümünü İngiliz kulüplerinin karşılamasını talep ediyor.

SIRBİSTAN’DAN GALATASARAY AKTARMA HABERİ / Galatasaray için sürpriz aynı kanıt! Sırp basınına yansıyan haberde, Galatasaray’ın Fırkacı forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Nemanja Mihailovic’i gündemine aldığı belirtildi. Fırkacı Umumi Direktörü Milos Vazura bile gailesiz oyuncu Nemanja Mihailovic için kâh takımların bandaj gösterdiğini söylerken ”Mihailovic amaciyla Almanya ve Fransa’dan teklifler de aldık. Stuttgart çokça ilgilendi. Birkaç temasımız daha oldu” ifadelerini kullandı. Sırp basınına göre ise transferde Fransa’dan bir topluluk ve Galatasaray öne çıkıyor. 21 yaşındaki Mihailovic’in 2019 yılına büyüklüğünde Partici ile sözleşmesi devam ediyor. Canlı oyuncu bu sezon Fırkacı formasıyla 16 kütle maçında 2 gol, 2 asistlik tıpkı başarım sergiledi. FK Fırkacı forması giyen 20 yaşındaki angıç oyuncusu Nemanja Mihajlovic elan önceki da Galatasaray’ı doğrulamış ve ”Partici’birlikte mutluyum ancak bakir bir maceraya üstelik hazırım. Galatasaray, Fiorentina ve Inter iddiaları akla yatkın. İlgilenen kulüpler var” ifadelerini kullanmıştı.

MUSLERA IÇIN ALINTI GÖRÜŞÜ / Fernando Muslera amaciyla para aktarımı kararı var! İsmi Chelsea ile para aktarımı dedikodularına müdahil Fernando Muslera konusunda, Galatasaray Yönetimi kesinlikle ödünleme vermeyi düşünmüyor. 31 yaşındaki Uruguaylı file bekçisiyle henüz ince yıllar yola sürmek isteyen Soluk-Kırmızılılar, gök bilimsel aynı öneri gelmedikçe bunları değerlendirmeye almaya üstelik sıcak bakmıyor. Seçme fırsatta hayalinin Premier Takım olduğunu belirten Muslera’nın, sakınım kaleci adına alıntı edilme düşüncesine üstelik cebin çıktığı, mevrut istihbarat arasında.

GALATASARAY GIYSI ZAMAN AKTARMA HABERLERİ IÇIN TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç