SON DAKİKA

Galatasaray’dan son gün transfer çılgınlığı, Florya’dan gelişmeler


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 15:56
Haber 706 kere okundu.



Galatasaray’dan son gün transfer çılgınlığı, Florya’dan gelişmeler
Galatasaray’dan son gün transfer çılgınlığı, Florya’dan gelişmeler
Galatasaray sonuç ahit nakil haberlerinde yunak duyum. 31 Aile Salı haset Galatasaray alıntı haberlerinde hangi esame var? Sonuç çağ Alıntı görüşmelerinde eke iddialar var. AKIBET ahit Galatasaray para aktarımı haberlerinde bütün esame…

GALATASARAY ÜZERE İKİ BEŞER / Galatasaray’dahi akıbet periyot alıntı gelişmesi! Transferin son haset Galatasaray için oldukça enerjik geçecek kabil görünüyor… Geçen zaman Burak Yılmaz’ı Gücük Ay ayında Çin’e gönderen Soluk-Kırmızılı idare, elde mütezayit Düş Bulut’la ligi kişiselleştirmek zorunda kalmıştı. Bu kere ayrımsız hataya evcilleşmek istemeyen idareciler, Podolski’nin da Japonya veya Çin’e gitme ihtimalini ayn önünde bulundurarak, kadroya bir golcü tahkim etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray’ın bulunan rotası İngiltere. Soluk-Kırmızılılar, Premier Tomar’den ayrımsız oyuncuyu kiralık adına renklerine bağlamayı hedefliyor. Böylece Podolski önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılsa dahi, alternatifi hazır olacak.

Galatasaray iki adlar görüşecek! Biri Riekerink’in gözdesi Vincent Janssen, başkası de Leicester’den ayrılmaya değişmeyen veren Leonardo Ulloa. Soluk-Kırmızılılar Hollandalı Janssen’i sezon sonuna kadar kiralayıp bati benzeri maliyet yüklenmeden kadroyu genişletme çabasında. Fakat Tottenham 22 yaşındaki forveti bırakmaya yanaşmazsa, bu yol de Arjantinli golcü Ulloa amaciyla girişimler hızlanacak. Transferin sonuç gününde yapılacak bu girişimlerin ardından, Poldi’nin tecezzi ihtimali daha da güçlenecek.

ULLOA’NIN MENAJERİNDEN GALATASARAY ÖFKESİ / Leonardo Ulloa transferinde serencam gelişmeler! Galatasaray’ın sonuç adına listesine aldığı Leonardo Ulloa’nın menajeri Horacio Rossi, Leicester City’yi çalıştıran Claudio Ranieri’ye felaket kustu. Rossi, “Ranieri’nin yalanlarından bıktım. Premier Küme şampiyonu oldu ama h,l, para aktarımı isteğimizi kabul etmiyor. Ulloa’nın kariyerini mahvediyor. Ulloa’yı ‘Oynatacağım’ dedi, bilahare Müslümanlık Slimani’yi aktarma etti” sözlerini kullandı. Rossi’nin temasta olduğu kulübün ‘Galatasaray’ olabileceği argüman edilirken, Ranieri’den Rossi’ye cevap gecikmedi. Makarnacı teknik adam, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada “Böyle bir problemim namevcut. Ulloa’yı severim, haddinden fazla bereketli ayrımsız aç. Şayet kalırsa kıvançlı olurum” dedi. Transferin akıbet saatlerine girilirken zerrin-kırmızılı ekibin, Ulloa ile benzeri sürpriz yapabileceği belirtiliyor.

BRUMA IÇIN AKIBET SAV / Bruma bakir kesim imzalayacak mı? Ligin ikinci yarısında de çıkışını sürdüren ve 1.2 milyon euro’luk ücretinin 2 milyon euro’ya çıkarılmasını talip Bruma’nın bu akıbet girişimi de cazibe kaldı. Akhisar Belediyespor maçında attığı 2 gol ve oynadığı başarılı futbolla göz dolduran Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde güzeşte yönetimle sürpriz aynı şekilde temasa geçti ve yıpranmamış tıpkı sözleşme istedi. Fakat soluk-kırmızılı kadro, sakat sezon için rastgele bindirim yapılmasının söz konusu olmadığını bildirdi. Bruma, Galatasaray’dan 1.2 milyon euro almaya bitmeme edecek. Gelecek mevsim bitecek sözleşmesinin yenilenmesi üzere görüşmelerin küçük ay ayından itibaren yeniden başlanması bekleniyor.

GALATASARAY’IN PARA AKTARIMI BÜTÇESİ / Galatasaray’ın transferdeki en şişman sıkıntısı! Dalavere açısından tek kalın, bando maliyetini 65 milyon Euro’üstelik sübvansiyon zorunluluğu. Bonservis ve kira bedelleri bu rakama dahil değil. Ancak maaş bütçesinde yemeden içmeden 1 milyon Euro’luk bütçe kalması, Galatasaray’ı adı güzeşte oyuncuların kulüpleriyle okkalı fason fayrap etmek zorunda bırakıyor. Zerrin-Kırmızılılar, oyuncuların maaşlarının küsurat bölümünü İngiliz kulüplerinin karşılamasını arzu ediyor.

SIRBİSTAN’DAN GALATASARAY NAKIL HABERİ / Galatasaray için şaşırtı benzeri tez! Sırp basınına yansıyan haberde, Galatasaray’ın Partici forması giyen 21 yaşındaki angıç oyuncusu Nemanja Mihailovic’i gündemine aldığı belirtildi. Fırkacı Umumi Direktörü Milos Vazura üstelik zihayat oyuncu Nemanja Mihailovic üzere bazen takımların bandaj gösterdiğini söylerken ”Mihailovic üzere Almanya ve Fransa’dan teklifler da aldık. Stuttgart çok ilgilendi. Beş Altı temasımız daha oldu” ifadelerini kullandı. Sırp basınına bakarak ise transferde Fransa’dan benzeri mızıka ve Galatasaray öne çıkıyor. 21 yaşındaki Mihailovic’in 2019 yılına kadar Partizan ile sözleşmesi bitmeme ediyor. Tüvana aktör bu sezon Fırkacı formasıyla 16 lig maçında 2 gol, 2 asistlik bir takat sınırı sergiledi. FK Partizan forması giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Nemanja Mihajlovic daha ilk bile Galatasaray’ı doğrulamış ve ”Partici’bile mutluyum ancak bakir tıpkı maceraya da hazırım. Galatasaray, Fiorentina ve Inter iddiaları akıllıcasına. İlgilenen kulüpler var” ifadelerini kullanmıştı.

MUSLERA IÇIN AKTARMA GÖRÜŞÜ / Fernando Muslera üzere alıntı kararı var! İsmi Chelsea ile alıntı dedikodularına müdahil Fernando Muslera üzerine, Galatasaray Yönetimi kesinlikle ödün vermeyi düşünmüyor. 31 yaşındaki Uruguaylı file bekçisiyle daha detaylı yıllar yola sürmek talip Soluk-Kırmızılılar, astronomik tıpkısı öneri gelmedikçe bunları değerlendirmeye almaya üstelik yunak bakmıyor. Gelişigüzel fırsatta hayalinin Premier Yığın olduğunu söyleyen Muslera’nın, sakınım kaleci olarak alıntı edilme düşüncesine dahi cebin çıktığı, mevrut haberler arasında.

GALATASARAY KÜLOT ZAMAN ALINTI HABERLERİ ÜZERE TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç