SON DAKİKA

Kayserispor’dan Fenerbahçe galibiyeti açıklaması


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 10:52
Haber 831 kere okundu.



Kayserispor’dan Fenerbahçe galibiyeti açıklaması
Kayserispor’dan Fenerbahçe galibiyeti açıklaması
Kayserispor‘dahi Fenerbahçe galibiyetinin yankıları sürüyor… Kayserispor Başkanı Erol Dolunay, değişik Fenerbahçe galibiyetinin devamını beyan etmek istediklerini söyledi, “Ayaklarımız yere basmalı ve önümüzdeki maçları de kazanmalıyız. Fenerbahçe galibiyeti bizi şımartmayacak” dedi.

Sarı kırmızılı kulübün eskimemiş başkanı Erol Dolunay, yılbaşından bu yana yaşadıkları gösterişli çalışma ve çabanın verimliliğini önce Akhisar Belediyespor, peşi sıra birlikte Fenerbahçe maçıyla test ettiklerini söyledi. Komutan Bedir, şöyle bitmeme etti:

“SAHAYA ÇIKIP OYNAYASIMIZ GELDİ”

“Fenerbahçe maçına ise takımımıza, teknik heyetimize istinaden ve yaptığımız transferlerin doğruluğuna inanarak çıktık. 9 eskimemiş oyuncuyu takıma kurgu etmiş ve şampiyona iddiasındaki Fenerbahçe’ye cebin özlük sahamızdaki önce maçımızı oynayacaktık. Seçkin şeyi hesap etmiş Fenerbahçe ile başa baş oynayacağımızı adisyon etmiştik. Ancak dolay göremediğimiz bir madde vardı, en azından bu kadar beklenmiyordu. O bile şuydu, etraflı süredir maçlara gitmeyen, Kayserispor’a alakasız ve futboldan soğumuş yandaş namına, var güçleriyle bize bindi olan tahammülfersa aynı seyirciyi hesap edememiştik. Anormal soğuğa rağmen tribünleri dolduran o coşkulu yandaş, anca bir motivasyon verdi kim, bırakın futbolcuları, tribünde bizlerin üstelik çıkıp sahada oynayası geldi. Ağızlarına, ellerine keyif.”

Fenerbahçe galibiyetlerinin Türkiye’de spor gündemi oluşturduğuna da dikkati calip Komutan Dolunay, sözlerini şöyle tamamladı:

“AYAKLARIMIZ YERE BASMALI”

“Fenerbahçe kabilinden tıpkı takımı, alım satım akşamı sahamızda 4-1 gibi değişik ayrımsız skorla yenen Kayserispor, gündüz yazdı. Fakat unutmayalım, başarıya sevinelim ancak abartmayalım. Zira aldığımız yalnız 3 fakül. Apayrı ayrımsız takımı da yensek yine 3 benek alacaktık. Ayaklarımız yere basmalı ve önümüzdeki maçları birlikte kazanmalıyız.Yoksa bu galibiyetin hatıradan mavera anlamı gayrimümkün.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç