SON DAKİKA

Kayserispor’dan imza şov! 9 futbolcu birden…


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 16:57
Haber 981 kere okundu.



Kayserispor’dan imza şov! 9 futbolcu birden…
Kayserispor’dan imza şov! 9 futbolcu birden…
Spor Bacak Süper Tomar ekiplerinden Kayserispor, teknik direktör Raf Sert ve devir ortada kadrosuna kattığı 9 futbolcu ile kesim imzaladı.

Karpuzatan’daki kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, henüz evvel anlaşmaya varılan futbolcular Silvestre Varela, Landry N’Guemo, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş, Douglao, Raheem Lawal, Güray Vural, Rajko Rotman ve Ağa Özaslan, kendilerini soluk-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Futbolcuların peşi sıra ustalık direk Sergen Sert bile sözleşmeye imza attı. 

Törende konuşan pakt başkanı Erol Bedir, görevi akseptans ettikleri günden itibaren bati aynı çalışma içerisine girdiklerini, bu süreçte Kayserispor’u toparlayacak bir nice etap attıklarını söyledi.

Kayserispor amacıyla 19 Ocak’ın dönüm noktası olduğunu tamlayan Dolunay, “Bizim üzere arz kara dönem 19 Ocak’tı. Aktarma yapabilmemiz üzere gereken ödemelerin serencam günüydü, o periyot bu problemi aştık. Bu tarihten geçmiş transferleri gerçekleştirdik amma oyunculara lisans çıkaramıyorduk. 19 Ocak’ta arkadaşlarımız transferleri derhâl yaptılar. Peşinde koştuğumuz ve bize gelmeyi istemeyen oyuncular ‘biz da size gelebilir miyiz’ diyerek bizi aramaya başladı.” dedi.

Bu transferlerden bilahare Akhisar Belediyespor maçına çıktıklarını, galibiyeti kaçırdıklarını savunan Bedir, şöyle konuştu:

“Alım Satım haset Fenerbahçe maçında ne büyüklüğünde Kayseri ve Kayserispor sevdalısı varsa oradaydı. Dayanılmaz tıpkı coşku vardı. Fenerbahçe maçında bir ivme kazandık ama sadece 3 nokta aldık. Gaziantep’i birlikte yensek 3 puan alacaktık, Trabzonspor’u birlikte yensek 3 benek alacaktık, Fenerbahçe’yi yendik, 3 nokta aldık. Aşkın abartmaya lazım namevcut. Alacağımız 3 puanları başka maçlarda üstelik artırırsak bu 3 puanın tıpkı anlamı olur yoksa Fenerbahçe galibiyeti ferah ayrımsız anı evet. Bizim bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Evire Çevire tıpkı gelgel yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz.”

Bedir, transferde ağırlık yaşamadıklarına değinerek, “Şu anda Fransa’dan Ryan Mendes geldi. Sağlık kontrolünden geçiyor. Anlaşırız anlaşmayız ama Kayserispor’un pozisyonunu bilmeniz üzere bunu söylüyorum.” ifadesini kullandı.

Diğer yandan Bedir, Kayserispor Kulübünün mecmu borcunun üstelik kestirmece 120 milyon teklik olduğunu, Süper Grup’da kalmaları halinde elde edecekleri gelirlerle bu borçları 2 yılda ödeyebileceklerini sözlerine ekledi.

Raf Yalçın: “Biricik hedefimiz Kayserispor’un kümede kalmasıdır”

Ustalık yönetmen Sergen Yalçın de takımın boğuk günler yaşadığını bildiği halde mevrut teklifi kabul ettiğini kaydetti.

Ittifak sağlandıktan sonra  20-25 bölüm kapalı bir aktarılma geçirdiklerini ve bu sürede takımla ait bati değişiklikler yaptıklarını vurgulayan Yalman, “Niteliksiz değil, böyle aynı değişimi akdetmek korkulu maddi hakikat gerektirir. Bu müddet süresince ferah aynı topçu grubu para aktarımı ettik. Mebzul bire bir topluluk ortaya çıkarmaya çalıştık, bunu bile başardığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte yegâne hedefimiz Kayserispor’un kümede kalmasıdır. Önce etapta onu planlıyoruz.” diyerek konuştu.

 Edisyon benzeri fikstürle ligin ikinci yarısına başladıklarını aktaran Sarp, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İkinci yarıya haddinden fazla ağırlık maçlarla başladık. Ilk maçta Medipol Başakşehir’e gittik, o zaman elimizde hakeza aynı kadro yoktu, Akhisar Belediyespor’la Fenerbahçe’yle oynadık, Galatasaray’la oynayacağız. Yıpranmamış müesses tıpkı topluluk için elan gür bir fikstürle başlayabilirdik amma maalesef haddinden fazla yumruk benzeri fikstür denk geldi. Zoru geçe bir tane düşüncemiz, aşağıdaki takımlarla fakül farkını arkalamak. Yani puan cetvelinde biz benzeri yerde durabilirsek ilerleyen maçlarda bize puan yerine rakip olan takımlarla karşılaştığımızda bizim için işlemler elan mahdut olacak diyerek düşünüyorum. İnanıyorum kim Fenerbahçe maçından sonradan yakaladığımız ivmeyi bitmeme ettireceğiz ve taraftarlarımızın da desteği ile Kayserispor ligde kalacaktır.”

 


Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç