SON DAKİKA

Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 10:52
Haber 874 kere okundu.



Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası
Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası
Sergen Sert’dan Fenerbahçe ve Galatasaray amacıyla ciddi izah! 160 milyon Euro’ya ulaşan değeriyle Türkiye’nin arz pahalı kadrosuna cemaat olan Fenerbahçe’nin, Spor Kaba Et Süper Klasman’de tedenni hattında yer düz Kayserispor’a 4-1 aşınmış olması gündeme bomba üzere düştü. Solgun kırmızılıların tüvana teknik direktörü Raf Sarp, bu tarihi zaferi elbette kazandıklarını anlattı. Işte Sert’ın açıklamaları:

“FENERBAHÇE MAÇI 11’İ İLE VAKIT KAYBETMEDEN ANTRENMAN YAPTIK”
Fenerbahçe karşısında oynayan futbolcularla çabucak egzersiz yapabildik, hazırlık maçı oynamaya fırsatımız olmadı. Galibiyetin sırrı maneviyat güdeleme ve haddinden fazla çalışmak. Tığ dersimize haddinden fazla çalıştık. Fenerbahçe’nin baziçe şablonunu çok mebzul analiz ettik. Fenerbahçe’de Kontak Lens gibi baziçe içinde anbean sürpriz yapabilecek benzeri oyuncu var. Biz Kontak Lens’e adım attırmadık. Farkındaysanız şut atamadı. Doğrusu bizim aha başarının yolu analizden geçer akçe. Bir teknik adam rakibini ne büyüklüğünde bereketli analiz ederse o büyüklüğünde liyakatli peki.

“F.BAHÇE BAYAĞI KOPMAZ, SIRADA G.SARAY VAR”
Küme tafsilatlı bir maraton. Kimse şimdiden şampiyona hesapları yapmasın. Bize mağlup olan Fenerbahçe beş altı karşılaşma sonraları bökelik potasına girebilir. Fenerbahçe macerasiz kopmaz. Defansında çokça deneyimli adlar var. Fenerbahçe özellikle hikmet kendisine haddinden fazla tüvana bir topluluk. Fenerbahçe’yi yendik amma Galatasaray maçı bizim amacıyla çok elan koca.

“VARELA’YI ÇİNDEN ALMADIK!”
Bütün Fenerbahçe maçında haddinden fazla ongun oynayan Varela’yı konuşuyor, onu nereden bulduğumuzu soruyor. Portekiz Ligi benim mebzul izlem ettiğim liglerden biri.Bu oyuncu yıllardır Porto’dahi. Dünyada tanımayan yok. Biz Varela’yı Çin’den evet üstelik isimsiz bire bir yerden almadık ki!



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç