SON DAKİKA

Sergen Yalçın’ın 10. transferi!


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 14:55
Haber 598 kere okundu.



Sergen Yalçın’ın 10. transferi!
Sergen Yalçın’ın 10. transferi!
Raf Yalman yönetimindeki Kayserispor, transfere doymuyor! Kayserispor, duruluk transferde renklerine kattığı 10 aktör için imza töreni düzenlenirken derinti sürerken sonuç anda Fransa’nın Lille takımından alınan Ryan Mendes, soluk kırmızılı takımın serencam transferi oldu.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Sarı kırmızılı kulüpte kısaca 1 saat süren toplantıda, futbolcuların imza töreni, dalavere kurulunun görev bölümü, maharet yönetmen Sergen Sert’ın ve Kayserispor Başkanı Erol Dolunay’in yığın ve kulübün finansal yapısı karşı vukuf verildi. Transferde renklerine katılan Güray Vural, Douglas, N’guemo, Rotman, Ağa, Varela, Erkan Takım, Lawal ve Erkan Kaş’a imza attırdı. 
bu arada Kayserispor bir süredir peşinde olduğu ileri uç ve kanatta oynayan Yeşil Büyüklenme Adaları vatandaşı, Fransa’nın Lille takımında oynayan Ryan Mendes’i akıbet anda renklerine katıldı. Kayserispor, bu arada Anıl Karaer’i de başıboş bıraktı.

SERGEN YALÇIN: “35-37 PUAN DÜZLÜK LİGDE KALIR'”

Kayserispor’dan beceri yönetmenlik üzere telefonla namına gelen teklifi 5 dakikada akseptans ettiğini söyleyen Raf Sarp, rüçhan namına ligde kalmayı hedeflediklerini vurgularken şunları söyledi:
“Başbuğ Erol Bedir’le 5 dakikalık telefon görüşmesi sonrası anlaştık. 20-25 dönme içinde hem nakil, hem birlikte Kayserispor’un nakil yasağı olduğu için büyük tartı çektik. üstüne üstlük bu arada 2 klasman maçı, 2 kupa maçı oynadık. Kadroda güç tıpkı değiş yaptık. Yeni idare transferler üzerine ayrımsız dediğimizi iki etmedi. Iyi bire bir aktör gurubunu aynı araya getirdik. Hele, nakil ettiğimiz oyuncular üstüne ya süper ligi tanıyanlara evleviyet verdik. Varela ve Mendes üzere tartışılmaz yabancıları renklerimize kattık. Bizim amacıyla önemli olan ve biricik hedefimiz ligde dikilmek. Önce etapta bunu planlıyoruz. Bunu becerip, altından kalkacağız. İkinci yarıda el maçlarımız var. Fikstürden mevrut müşkül bu. Ligin altındaki takımlarla tıpkısı seviyede kalırsak, onlarla yapacağımız maçları kazanarak, koca üstünlük elde edeceğiz. Bana bakarak Süper Lig’üstelik 35-37 bsareminde benek toplayan takımlar ligde kalır. Gençlerbirliği kupa maçı sonrası milli karşılaşma zımnında sunulan arada Galatasaray’a hazırlanacağız. Bu aradaki süreç, oyuncularımızı henüz birlikte birbirine yakınlaştıracak. Galibiyetler geldikçe takımın havası üstelik değişecek.”

BAŞBUĞ BEDIR: “KAYSERİSPOR’UN 120 MİLYON BORCU VAR”

Kayserispor Başkanlığını site yöneticilerinden gelen ve itirazına karşın verilen bir görev kendisine üstlendiğini belirten Kulüp Başkanı Dr.Erol Bedir ise şöyle konuştu:

“Görev alınca hem Kayserispor’un içinde bulunduğu durumun,hem kulüplerin hem birlikte menajerlerin beygir koşturduğu güllük gülistanlık olmadığını gördük. Birde transfer tahtamızın mecbur olmasından hava kabul yoğun geceler geçirdik. 14 trilyonluk takanak dolayısıyla transfer yasağını kaldırıp gerçekleştirdiğimiz transferlere imza attırdık. İnanın kâh geceler tılsım alıp uyuduk. Gücük sürede bulduğumuz 35 milyon bize derman kabilinden geldi. Enkaz edebiyatı yapmıyorum ama, ne şartlarda yönetimimle birlikte fariza aldığımızın üstelik tespitini kamuoyu ile sarılmak istiyorum. Kayserispor bu şehrin markasıdır. Bu güne kadar kulübe ki ne görevle olursa olsun hizmette bulunmuşsa teşekkürname ederim. Kimseyi kabahat altında bırakmadan yılbaşı itibarıyla Kayserispor’un 106 milyon , faizlerle alay malay 120 milyon kabilinden borcu bulunmaktadır. Bu cirim artabilir ama eksilmez. Düzenlenen tıpkı kombinezon ile 2 yılda bu borcu bulacağımız finansal kaynaklarla eritiriz diye düşünüyorum. Aslına bakarsanız ligdeki bire bir çok takımın bunun üstünde borcu var. Kayserispor olarak şu dakikadan itibaren enerjimizi takımı ligde tutmak için harcayacağız.”

IDARE GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Sarı kırmızılı kulüpte evvel umumi heyet toplantısı yapıldı ve fariza dağılımı şöyle oluştu :
”Erol Bedir ( Başbuğ), Naci Bedir (Komutan Vekili), Erhan Karacaoğlan (Komutan Yardımcısı), Mehmet Yararlanmak Uyar ( Asbaşkan-Ayak Topu Şube sorumlusu), İsmail Çöl(Genel Yazman), Mehmet Dönmez (Afiyet İşleri), Orhan Taşçı (Ülfet İşleri), Hasan Ahmet Eskici (Matbuat Sözcüsü – ARGE, reklam ve pazarlama), Serdar Maraşlı (Satın Alma-muhabese), Mehmet Cingi, Fatih Çağlayan Öcal (Tesisler sorumluları), İshak Delice Fazlıolu, Orhan Madenoğlu (Stad,yandaş ve bilet sorumlusu), Başkomutan Maraşlı, Namık Tamer (Madun çatı sorumluları), Mustafa Aksu (Ankara sorumlusu), Batur Köle (İstanbul Sorumlusu), Tufan Antrenör (Yurtdışı sorumlusu), Sağlam Özer, Mükremin Çepni ve Türker Horoz (Başkan Danışmanı)”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç