SON DAKİKA

Transferde son dakika haberleri – Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray


Spor 31 Ocak 2017 - Salı, Saat: 17:57
Haber 1016 kere okundu.



Transferde son dakika haberleri – Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray
Transferde son dakika haberleri – Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray
Transferde akıbet dakika haberleri burada. Türkiye transferde akıbet an yerine Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri neler? 31 Ocak haset transfer haberlerinde hangi gelişmeler yaşandı, gününü transferde sonuç an gelişmeleri…

FENERBAHÇE HABERLERİ |
Fenerbahçe, Dick Advocaat’ın ülkesine gittiğini ve eşi ile alay malay döneceğini duyurdu. Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Bugün, Doğan Olgun Ajansı’nın servis ettiği ve bazen internet sayfalarında yer alan, Maharet Direktörümüz Dirk Advocaat‘ın bu sabah yapılması müstelzim yorum toplantısına katılmadığı ve sözleşmesini feshedeceğine dair haberler yalandır. Ayak Topu takımımız, bugünü mezun kendisine geçirmiş, maharet direktörümüz Dirk Advocaat ise geri Hollanda’ya gitmiş, bugün eşiyle birlikte Türkiye’ye dönecektir. Kamuoyunun bu kabil biber dolması ve manipülatif haberlere saygınlık etmemesini rica ederiz” ifadeleri saha aldı.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; bakir transferler Mitrovic, Ersan Fakirlik Gülüm, Ryan Babel ve Demba Ba ile gelişigüzel matbuat toplantısı düzenledi. Fikret Orman, yeni transferleri hakkında önce gücük aynı kıymetlendirme yaptı. Arkası Sıra matbuat toplantısında Mitrovic, Ersan Hiçlik Gülüm, Ryan Babel ve Demba Ba konuştu, eskimemiş isimler Beşiktaş’a geldikleri üzere mutlu olduklarını söylediler.

TRABZONSPOR HABERLERİ Napoli’den Omar Umum Kaddouri ile anlaştı. Mevsim böylelikle sözleşmesi bitecek futbolcu ile itilaf imzalayan Trabzonspor, Napoli ile anlaşabilirse transfer devre beyninde bitecek, barışma sağlanamaması durumunda ise Kaddouri, mevsim böylecene Trabzonspor’un yolunu tutacak.

GALATASARAY HABERLERİ | Dümen, Bruma’ya yapılacak ayrımsız zammın, Yasin, Sinan ve Carole kabil adlar üzerinde huysuz rehavet yaratabileceğini düşünüyor. “Seki yapalım derken göz çıkarmayalım” prensibiyle debi edecek olan soluk-kırmızılılar, bu yüzden Bruma’nın menajeri Balde ile önümüzdeki günlerde yapacakları görüşmede, kullanılmamış ücretin kesinlikle önümüzdeki sezondan meri olmasını araç koşacak. Bu nedenle sarı-kırmızılıların görüşmeleri yaz dönemine de kaydırabileceği vurgulandı.

TÜRKİYE’DE DEVRE ARASI TRANSFERLERİNİN TAMAMI BURADA, TIKLAYIN…

AVRUPA’DA BİTEN TRANSFERLER, TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç