SON DAKİKA

Fenerbahçe, 1 yıl uğraştı, 10 numara alamadı!


Spor 1 Şubat 2017 - Çarşamba, Saat: 05:04
Haber 909 kere okundu.



Fenerbahçe, 1 yıl uğraştı, 10 numara alamadı!
Fenerbahçe, 1 yıl uğraştı, 10 numara alamadı!
Fenerbahçe’birlikte yığın yarışında alınan hasar moralleri bozarken, çevrim arası aktarma dönemi da biberli geçti.

Soluk-lacivertliler, takımın sunu cesim ihtiyacı kendisine görülen ılımlı vadi bölgesine istenen takviyeleri yapamayınca camianın bile tepkisiyle karşılaştı.

10 dalga üzerine neredeyse Ocak 2016’dan beri hazırlıklar eden kulüpte, 1 senedir kadem atılamaması kaba eleştiriler aldı. Bu süreçte Fenerbahçe’de hem Vitor Pereira hem de Dirk Advocaat dönemlerinde bir nice isimle irtibata geçilmesine rağmen herhangi bir sonuç çıkmadı. Hem UEFA’nın mali fair play kuralları hem erdemli nakil bedelleri hem dahi scout üstüne mikro kalınması etki yaşattı.

Bire Bir yıllık süreçte olmayan 10 numaralar:

1-Hakim Ziyech: Evvel adına Twente’deki performansıyla gündeme mevrut Hakim Ziyech, Karı 2016’dan itibaren izlenmeye başladı. Daha sonraları yaz aktarma döneminde dahi istenen Ziyech, kadroya katılamadı ve Ajax’ın yolunu tuttu.

2-Ben Arfa: Sarı-lacivertlilerde tıpkısı farklı etraflı cenk sunulan sima Hatem Ben Arfa oldu. Yaz döneminde Nice’ten ayrılmasıyla devreye giren Fenerbahçe, oyuncuyu kandırma etse bile PSG’nin hamlesi işleri bozdu. Devir arasında birlikte nabız yoklayan yöneticiler, tekrar sonuç alamadı.

3-Mehmet Ekici: Devir arası alıntı döneminde gündemi oluşturan Mehmet Ekici üzerine hem Aatif takasta ikna edilemedi hem de Trabzonspor ile uzlaşılamadı. Mehmet Ekici’nin katılmak istemesine rağmen olumlu tıpkısı akıbet çıkmadı.

4- Jose Sosa: Zaman başında Beşiktaş’tan Milan’a giden Jose Sosa konusunda dahi devir ortada gösterişli gelişmeler oldu. Fenerbahçe yönetimi devreye girerken Sosa’nın kişisel hedefleri nedeniyle nakil gerçekleşemedi. Milan ile itidalli yolu bulan zerrin-lacivertliler, Arjantinli yıldızın katılmak istememesi nedeniyle bu girişiminde de sıfır kaldı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç