SON DAKİKA

Fenerbahçe hangi futbolcuları transfer etti? | Fenerbahçe haberleri


Spor 1 Şubat 2017 - Çarşamba, Saat: 00:01
Haber 1335 kere okundu.



Fenerbahçe hangi futbolcuları transfer etti? | Fenerbahçe haberleri
Fenerbahçe hangi futbolcuları transfer etti? | Fenerbahçe haberleri
Fenerbahçe ne futbolcuları alıntı etti? Fenerbahçe devir beyninde 10 numara transferi yaptı mı? 31 Sülale transferde serencam günün ardından Fenerbahçe’nin transferleri tamamen netleşti. Fenerbahçe çevrim arası transfer döneminde hemen benzeri ismi alıntı etti. Işte Fenerbahçe’nin transferleri.

FENERBAHÇE ÜZERE 31 KARI HASET GAZETELERDE MEYDAN ALAN PARA AKTARIMI HABERLERİ 

FENERBAHÇE’DEN AKTARMA HEDEFİ NDİAYE / Fenerbahçe’den Ndiaye aktarma üzere girişim. Kadrosuna Karavaiev takviyesi fail Fenerbahçe’nin anne hedefi, ılımlı sahada takımın hızını arttıracak bir kader para aktarımı etmekti. Bu konuda aheste çabalama sarf fail soluk-lacivertli bando, benzeri cins sonuca ulaşamadı. Kayseri yenilgisi ise yönetimi, “Bu saatten sonra transfere gerek bulunmayan” düşüncesine yöneltti. Duruluk transferde bugün akıbet bölüm ve Fenerbahçe balaban ihtimalle bulunan kadrosu ile yola devam edecek. Ancak son dakikada bir şaşırtı yaşanabilir. İddialara bakarak Fenerbahçe, mazi Osmanlıspor’un kapısını çalarak Badou Ndiaye’yi istedi. Bunun amaciyla mülk+futbolcu önerdiği öğrenildi. Takasta adı geçen futbolcuların Emmanuel Emenike ve Aatıf olduğu kaydedildi. Ancak Senegalli orta vadi oyuncusu hükûmet merkezi ekibinin seçkin şeyi. El kabil hasıl bu aktarma amaciyla zaman şaşırtı yaşanabileceği belirtiliyor..

FENERBAHÇE’DEN BRUMA TRANSFERİ / Fenerbahçe’den atletizme nakil! Fenerbahçe Kulübü Idmansız Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya, 2016 Rio Olimpiyatları’nda kadınlar etraflı atlamada 5. sırayı düz Nijeryalı atlet Ese Brume’yi kadrolarına katmaya andıran olduklarını söyledi. Çetinkaya, yaptığı açıklamada, 21 yaşındaki ayrıntılı atlamacıyla görüştüklerini belirterek, “Önce etapta bir yıllığına anlaştık amma itilaf süresini çalmak istiyoruz. Resmi işlemler için menajeriyle görüşür görüşmez kadromuza katacağız.” ifadelerini kullandı. Ese Brume’nin, 12 Şubat’a kadar İstanbul’dahi kalacağı, görüşmeler süresince çalışmalarına, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda devam edeceği öğrenildi. 2014 İngiliz Milletler Topluluğu (Commonwealth) Oyunları’nda kızıl madalya kazanan Brume, 2016 Rio Olimpiyatları’nda 5’inci, 2015 Afrika Oyunları’nda ise 4’üncü oldu. Nijeryalı atlet, ayrıca 2013 ve 2015’teki Afrika Çoluk Çocuk Şampiyonası’nda da altın madalyaya uzandı.

KONYASPOR, FENERBAHÇE’DEN TRANSFER HABERİ BEKLİYOR / Fenerbahçe’da Aatıf’ın durumu merak ediliyor. Uzaklık transferin flaş isimlerinden Fenerbahçeli Aatıf Chahechouhe üzere Atiker Konyaspor iştahlı. Bugün sona erecek alıntı dönemi öncesi yeşil-beyazlılar’ın asbaşkanı Ulu Karaçayır, “Aatıf’la haddinden fazla etraflı zamandır ilgileniyoruz. Fenerbahçe yönetimine teklifimizi sunduk. Zamanımız daralıyor. Transferin gerçekleşmesi üzere Fenerbahçe’den karşılık bekliyoruz” bilgisini verdi.

STOCH ALINTI Mİ OLUYOR? / Stoch üzere transfer iddiası! F.Bahçe’üstelik Dick Advocaat’ın yürek maçları dışında talih vermediği Miroslav Stoch’a öneri geldi. Çek Ligi’nde ikinci tam bulunan Slavia Prag, 27 yaşındaki futbolcuyu isticar etmek için Kanarya’nın kapısını çaldı. Transferin gerçekleşmesi yerinde Stoch’un maaşının nazik bire bir bölümünün zerrin-lacivertliler vasıtasıyla karşılanacağı öğrenildi. Stoch, henüz geçmiş de PAOK, Hıyanet-Ain ve Bursaspor’a kiralanmıştı.

MEHMET EKİCİ VE FENERBAHÇE ÜZERE GÖZDE GELIŞME / Mehmet Ekici, Fenerbahçe’ye para aktarımı önünde. Mehmet Ekici transferinde nihayet somut adımlar atıldı. Kestirmece tıpkısı kamer önceki F.Bahçe’yle anlaşsa dahi Trabzonspor’un kendisini Beşiktaş’a feda etmek istemesi yüzünden eli kolu bağlanan kudretli orta kayran, inadından vazgeçmedi ve soluk-lacivertlilere imzayı attı. Ekip dışı bırakılan oyuncu, bordo-mavililerin başkanı Aşure Ayı Çevrimli ile yaptığı görüşmede “Başkanım haberiniz olsun ben mevsim sonu için F.Bahçe ile itilaf yaptım. Gelecek yıldan itibaren soluk-lacivertli formayı giyeceğim” ifadelerini kullandı. Mahir “Yalabık olsun” demekle yetinirken, grup dışı bıraktığı deneyimli futbolcuyu mevsim sonuna büyüklüğünde affetmeyi düşünmüyor.

VOLKAN DEMİREL YERINE OSPİNA / Volkan Demirel out, Ospina mağara. Sezon sonu sözleşmesi biten Yanardağ Demirel‘mağara kaleyi devretmesi bekleniyor. Deneyimli kalecinin yerine 1 numaralı namzet Arsenal’in Kolombiyalı file bekçisi David Ospina. Yanardağ’ın sözleşmesi uzatılmayacak evet de takımda rezerv kalacak. Arsenal’bile Petr Cech’mağara yedeği olan Ospina, sabık yaz birlikte Fenerbahçe’nin aktarma gündemine gelmişti.

EMENİKE, ABD’YE GİDİYOR / Emenike’den aktarma hamlesi. Fenerbahçe’nin namına pakt bulmasını istediği Emanuel Emenike amaciyla menajeri Erdem Konyar ve yabancı ortağının MLS kulüpleri ile görüşüyor. UEFA Fair Play kuralları gereği transferde çekimser davranan Fenerbahçe, Emenike transferinin tıpkı zaman ilk sonlanmasını ve transferde etap beğenmek istiyor.

WANDERSON AMACIYLA AKTARMA İDDİASI / Fenerbahçe için bu öğün Wanderson iddiası. 10 dümen pozisyonu amaciyla arayışlarını sürdüren Fenerbahçe üzere kullanılmamış argüman, bitişik Bulgaristan’dan geldi. Bulgar basınında meydan kayran habere bakarak Fenerbahçe’nin Ludogorets forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı Wanderson Cristaldo Farias’a teklif yaptığı belirtildi. Takımı ile bu mevsim 27 pik çıkan ve 12 gol atıp 7 asistlik takat sınırı sergileyen Brezilyalı yıldızın da Fenerbahçe’ye sıcak baktığı belirtildi.

SON ZAMAN FENERBAHÇE PARA AKTARIMI HABERLERİ IÇIN TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç