SON DAKİKA

Galatasaray hangi futbolcuları transfer etti? | Galatasaray haberleri


Spor 1 Şubat 2017 - Çarşamba, Saat: 00:01
Haber 994 kere okundu.



Galatasaray hangi futbolcuları transfer etti? | Galatasaray haberleri
Galatasaray hangi futbolcuları transfer etti? | Galatasaray haberleri
Galatasaray hangi futbolcuları para aktarımı etti? Galatasaray devre beyninde kader transferi yaptı mı? 31 Eş transferde akıbet günün ardından Galatasaray’nin transferleri ağız ağıza netleşti. Galatasaray çevrim arası nakil döneminde yemeden içmeden iki ismi aktarma etti. Işte Galatasaray’nin transferleri.


GALATASARAY AMACIYLA 31 KARI GÜNÜ GAZETELERDE VADI DÜZLÜK ALINTI HABERLERİ  

SIRBİSTAN’DAN GALATASARAY AKTARMA HABERİ / Galatasaray amaciyla sürpriz tıpkısı iddia! Sırp basınına yansıyan haberde, Galatasaray’ın Fırkacı forması giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Nemanja Mihailovic’i gündemine aldığı belirtildi. Partizan Genel Direktörü Milos Vazura da genç oyuncu Nemanja Mihailovic için bazen takımların bağ gösterdiğini söylerken ”Mihailovic amaciyla Almanya ve Fransa’dan tekâlif birlikte aldık. Stuttgart çokça ilgilendi. Beş Altı temasımız elan oldu” ifadelerini kullandı. Sırp basınına bakarak ise transferde Fransa’dan benzeri bando ve Galatasaray öne çıkıyor. 21 yaşındaki Mihailovic’in 2019 yılına büyüklüğünde Partici ile sözleşmesi devam ediyor. Tüvana oyuncu bu mevsim Fırkacı formasıyla 16 tomar maçında 2 gol, 2 asistlik bir takat sınırı sergiledi. FK Partizan forması giyen 20 yaşındaki angıç oyuncusu Nemanja Mihajlovic daha geçmiş da Galatasaray’ı doğrulamış ve ”Partici’birlikte mutluyum fakat yıpranmamış benzeri maceraya da hazırım. Galatasaray, Fiorentina ve Inter iddiaları akıllıca. İlgilenen kulüpler var” ifadelerini kullanmıştı.
ULLOA’NIN MENAJERİNDEN GALATASARAY ÖFKESİ / Leonardo Ulloa transferinde sonuç gelişmeler! Galatasaray’ın serencam olarak listesine aldığı Leonardo Ulloa’nın menajeri Horacio Rossi, Leicester City’yi çalıştıran Claudio Ranieri’ye tehlike kustu. Rossi, “Ranieri’nin yalanlarından bıktım. Premier Yığın şampiyonu oldu ama h,l, nakil isteğimizi kabul etmiyor. Ulloa’nın kariyerini mahvediyor. Ulloa’yı ‘Oynatacağım’ dedi, sonra Islam Slimani’yi alıntı etti” sözlerini kullandı. Rossi’nin temasta olduğu kulübün ‘Galatasaray’ olabileceği kanıt edilirken, Ranieri’den Rossi’ye cevap gecikmedi. Makarnacı teknik adam, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada “Böyle aynı problemim bulunmayan. Ulloa’yı severim, çok bereketli aynı hevesli. Şayet kalırsa mutlu olurum” dedi. Transferin akıbet saatlerine girilirken solgun-kırmızılı ekibin, Ulloa ile bire bir sürpriz yapabileceği belirtiliyor.

BRUMA IÇIN SONUÇ SAV / Bruma kullanılmamış ittifak imzalayacak mı? Ligin ikinci yarısında de çıkışını sürdüren ve 1.2 milyon euro’luk ücretinin 2 milyon euro’ya çıkarılmasını talip Bruma’nın bu sonuç girişimi üstelik ortam kaldı. Akhisar Belediyespor maçında attığı 2 gol ve oynadığı kalburüstü futbolla ayn dolduran Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde geri yönetimle sürpriz benzeri şekilde temasa geçti ve eskimemiş aynı kontrat istedi. Ancak solgun-kırmızılı takım, eksik mevsim üzere her remiks yapılmasının söz konusu olmadığını bildirdi. Bruma, Galatasaray’dan 1.2 milyon euro almaya devam edecek. Gelecek zaman bitecek sözleşmesinin yenilenmesi için görüşmelerin şubat ayından itibaren yeniden başlanması bekleniyor.

GALATASARAY ÜZERE İKİ ADAM / Galatasaray’da akıbet dolaşma para aktarımı gelişmesi! Transferin son haset Galatasaray üzere berenarı çalışkan geçecek kabil görünüyor… Geçen mevsim Burak Yılmaz’ı Şubat ayında Çin’e gönderen Solgun-Kırmızılı dalavere, elde küsurat Umut Bulut’la ligi düğümlemek zorunda kalmıştı. Bu misil tıpkısı hataya evcilleşmek istemeyen idareciler, Podolski’nin birlikte Japonya yahut Çin’e gitme ihtimalini göz önünde bulundurarak, kadroya tıpkısı golcü tahkim etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray’ın kâin rotası İngiltere. Sarı-Kırmızılılar, Premier Grup’den benzeri oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamayı hedefliyor. Böylelikle Podolski önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılsa birlikte, alternatifi hazır olacak.

Galatasaray iki isimler görüşecek! Biri Riekerink’in gözdesi Vincent Janssen, diğeri üstelik Leicester’den ayrılmaya karar veren Leonardo Ulloa. Soluk-Kırmızılılar Hollandalı Janssen’i zaman sonuna büyüklüğünde kiralayıp vahim tıpkısı maliyet yüklenmeden kadroyu teşmil çabasında. Fakat Tottenham 22 yaşındaki forveti bırakmaya yanaşmazsa, bu el birlikte Arjantinli golcü Ulloa amaciyla girişimler hızlanacak. Transferin sonuç gününde yapılacak bu girişimlerin arkası sıra, Poldi’nin tecezzi ihtimali daha da güçlenecek.

GALATASARAY’IN PARA AKTARIMI BÜTÇESİ / Galatasaray’ın transferdeki arz nazik sıkıntısı! Yönetim açısından yegâne sıkıntı, bando maliyetini 65 milyon Euro’dahi sübvansiyon zorunluluğu. Bonservis ve icar bedelleri bu rakama dahil değil. Fakat maaş bütçesinde vakit kaybetmeden 1 milyon Euro’luk bütçe kalması, Galatasaray’ı adı geçen oyuncuların kulüpleriyle kilolu pazarlık yazmak zorunda bırakıyor. Soluk-Kırmızılılar, oyuncuların maaşlarının kalan bölümünü İngiliz kulüplerinin karşılamasını rica ediyor.

MUSLERA ÜZERE PARA AKTARIMI GÖRÜŞÜ / Fernando Muslera için aktarma kararı var! İsmi Chelsea ile nakil dedikodularına karışan Fernando Muslera konusunda, Galatasaray Yönetimi kesinlikle ivaz vermeyi düşünmüyor. 31 yaşındaki Uruguaylı file bekçisiyle henüz teferruatlı yıllar yola sürmek isteyen Soluk-Kırmızılılar, astronomik tıpkısı teklif gelmedikçe bunları değerlendirmeye almaya dahi yunak bakmıyor. Değme fırsatta hayalinin Premier Loda olduğunu söyleyen Muslera’nın, sakınma kaleci kendisine alıntı edilme düşüncesine da karşı çıktığı, mevrut duyum arasında.

GALATASARAY GIYSI ZAMAN NAKIL HABERLERİ ÜZERE TIKLAYIN…



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç