SON DAKİKA

Tartışmalı şampiyonluğumuz yok!


Spor 2 Şubat 2017 - Perşembe, Saat: 11:04
Haber 865 kere okundu.

Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısında yer alan yazısında, taraftarlara ve siyah-beyazlı camiaya seslendi.

Tartışmalı şampiyonluğumuz yok!
Tartışmalı şampiyonluğumuz yok!

Beşiktaş’ı üstün kılan en büyük özelliğin, sahip oldukları kültür ve yaşattıkları değerler olduğunu ifade eden başkan Orman, şunları kaydetti: “Bizler emeğe saygı duyan, dürüstlüğü ve hak etmeyi öne çıkaran bir geleneğe sahibiz. Bizim mazimizde tartışmalı başarılar veya şampiyonluklar yerine, herkesin takdir ettiği haklı başarılar, efsaneleşmiş şampiyonluklar vardır. Bu nedenle Beşiktaşlılık, başı dik durmanın verdiği haklı bir gururu temsil eder. Bu haklı gurura ve Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek, kalıcı eserler bırakmak en temel amacımızdır. Hedeflerimize ulaşmak için özellikle sizlerden isteğim, birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüze ve takımlarımıza destek olmanızdır. Bu amaçla, yönetim olarak, her türlü yeni atılımı yapmaya devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmamalıdır.”

“KUVVETLENİYORUZ”
Fikret Orman, yönetime geldikleri günden beri kulübün gelirlerini artırmak, takımların gücüne güç katmak için sponsorluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Sponsorluklarla daha kuvvetlenen kurumsal olarak itibarını yükselten Beşiktaş’ın şampiyonluklar yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, adidas, Koç Topluluğu şirketleri ve Bahçeşehir Koleji ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili bilgiler verdiği yazısını, “Beşiktaş için hedeflerimiz, hayallerimiz bitmez. Kulübümüze hizmet etmekten başka beklentisi olmayan bizlerin tek isteği, Beşiktaş’ın aydınlık yarınlarıdır. Siz büyük Beşiktaşlıların desteği ile kulübümüz hedeflerine, çok daha güzel günlere ulaşacaktır. Şanlı tarihimize yeni başarılarımızı sizlerle birlikte yazacağız” diyerek bitirdi.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç