SON DAKİKA

Çubuklu formayla Kadıköy’de nikah!


Spor 15 Şubat 2017 - Çarşamba, Saat: 12:26
Haber 692 kere okundu.



Çubuklu formayla Kadıköy’de nikah!
Çubuklu formayla Kadıköy’de nikah!

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yalova Belediye Başkanı Salman, 1982 yılında taraftarlarına kapılarını açan Ülker Stadı’nın tarihindeki ilk nikahı kıyan kişi olarak tarihe geçti. 3 Kasım’da oynanan Fenerbahçe-Manchester United maçında tanışan Yalovalı Duygu Karaaslan ile Engin Can çifti, nikahlarını 14 Şubat’ta Fenerbahçe Ülker Stadı’nda kıymak isteyerek bu dileklerini Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile paylaştı.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşen Başkan Salman, nikahın statta kıyılabilmesi için onay aldı. 35 yıllık tarihinde ilk kez bir nikah merasimine ev sahipliği yapan Ülker Stadı’nda düzenlenen törenle Duygu ve Engin Can çifti hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Başkan Salman’ın eşi Dilek Salman ve çiftin yakınları yaptı. 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ
Başkan Salman, Duygu ve Engin’e ömür boyu mutluluklar diledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda nikah kıyan biri olarak çok mutlu olduğunu belirten Salman, “Fenerbahçe’ye ve birbirlerine sevdalı kardeşlerimin bu taleplerini değerli büyüğüm Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile paylaşarak, müsaade istedim. Bizleri ve genç kardeşlerimi kırmayarak bu konuda bize izin verdiler. Duygu ve Engin’in bu statta başlayan aşklarını yine bu statta hayatlarını birleştirerek ölümsüzleştirdik. Üç sevgilinin bir araya geldiği ve iki gencin hayatını birleştirdiği 14 Şubat, kulübün de tarihine geçmiş oldu. Aynı şekilde ben de renklerine gönül verdiğim kulübümün tarihinde yer aldım.” ifadesini kullandı. (Ajansspor)



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç