SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da konuşuyor


Gündem 24 Şubat 2017 - Cuma, Saat: 15:13
Haber 473 kere okundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

“Biz bugüne kadar beşer planında hiçbir gücün önünde eğilmedik. Sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz. Bundan sonraki süreçte de sizlerle beraber el ele, dimdik bu yürüyüşümüzü devam ettireceğiz.

15 YILDA 18 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Manisa, 15 yılda 18 milyar liralık yatırımla yepyeni bir çehreye kavuştu. İstanbul-İzmir otoyolu aynı zamanda bir Manisa projesidir. Yaklaşık 6,5 milyar dolarlık proje etap etap hizmete girmeye başladı. Bunlar 16 Nisan’ın öncü haberleridir. İstanbul-İzmir 3 saat. Arabana atlayacaksın 3 saatte İstanbul’dan İzmir’e, Manisa’dan ulaşacaksın. Bugünler yaklaştı. Ankara-Afyon-Uşak-Manisa-İzmir hızlı tren hattı inşa ediliyor. Bu hat devreye girdiğinde Ankara-Manisa arası 3 saatin de altına düşüyor.

Manisa her dönemde bu coğrafyanın üreten ölü, savaşan kolu, düşünen beyni olmuştur. Şehrimizin terörle mücadelede 21 şehidi var. Son El Bab operasyonunda da 3 gazisi var. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Dün Osmanlı’ya şehzade yetiştiren Manisa, Cumhuriyet döneminde tarihiyle, ticaretiyle ülkemizin gelişmesine en büyük katkıları vermiştir. Türkiye, 16 Nisan’da sandığa gidecek ve önemli bir tercihte bulunacak. Ana muhalefet ve onun malum takıntıları ‘Bunlar rejim değiştirecek’ diyor. Rejim sorunu 1923’te bitti. Bizim şu anda yönetim sistemiyle sorunumuz var. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık bunları birleştiriyoruz; güçlü bir yürütme organı oluşturuyoruz. Bunlara 5 koyun ver kaybedip gelirler.

14 yıldır Türkiye nereden nereye geldi. Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz 14 senede 18 bin kilometre bölünmüş yol ilave ettik. Yol medeniyettir. 25 havalimanımız vardı, şimdi 59 havalimanımız var. İşte 16 Nisan’da evet bunların devamı demektir. Evet demek yüksek hızlı tren demektir, evet demek bölünmüş yol, evet demek havalimanı demektir.

AYRINTILAR GELİYOR..



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç