SON DAKİKA

Van Persie Çin’den döndü


Spor 27 Şubat 2017 - Pazartesi, Saat: 08:58
Haber 676 kere okundu.



Van Persie Çin’den döndü
Van Persie Çin’den döndü

Teknik direktör Dick Advocaat tarafından Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Robin van Persie’nin, son anda Çin’in kapısından döndüğü öğrenildi. Van Persie’nin formsuzluğu sebebiyle kadroya alınmadığı konuşulsa da, gerçeğin farklı olduğu iddia ediliyor. Önceki gün Hollandalı yıldızın menacerinin, son dönemde yıldız isimleri kadrosuna katan Uzak Doğu ülkesinin önemli takımlarından Tianjin Quanjian ile masaya oturduğu bildirildi. Görüşmede menacerin, van Persie için yıllık 10 milyon Euro artı 3 milyon Euro da bonus olarak toplamda senelik 13 milyon Euro (49.537.800 TL) istediği belirtildi. Sıkı pazarlık sonucunda van Persie cephesinin isteklerinde geri adım atmadığı ve Tianjin’in de rakamı çok bulduğu için bu transferden vazgeçtiği bilgisine ulaşıldı.

AUBAMEYANG’I DA İSTEMİŞLERDİ
Daha önce Borussia Dortmund’dan Pierre-Emerick Aubameyang’ı isteyen ancak alamayan teknik direktör Fabio Cannavaro’nun takımının, Fenerbahçe’nin yıldızını alamayınca şu an için transferde vazgeçtiği ifade edildi. Bu transfer döneminde Zenit’ten Axel Witsel’i 20 milyon Euro (76.212.000 TL), Villarreal’den Pato’yu 18 milyon Euro’ya (68.590.800 TL) kadrosuna katan Tianjin’in, sezon sonunda bir kez daha golcü konusunda şartları zorlaması bekleniyor. Bu arada Çin’de halen devam eden ara transfer dönemi yarın sona erecek. (Fanatik)



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç