SON DAKİKA

Snowboard’da Yankov ve Zavarzina şampiyon oldu


Spor 5 Mart 2017 - Pazar, Saat: 16:42
Haber 561 kere okundu.



Snowboard’da Yankov ve Zavarzina şampiyon oldu
Snowboard’da Yankov ve Zavarzina şampiyon oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Erciyes AŞ ve Türkiye Kayak Federasyonu iş birliğiyle, Ä°stikbal ana sponsorluğunda FIS tarafından Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona 19 ülkeden 104 sporcu katıldı.
Carezza (Ä°talya), Rogla (Slovenya), Bansko (Bulgaristan), Bokwang (Güney Kore) ve Kazan’da (Rusya) yapılan yarışların ardından final etabı, Develi Kapı’da hazırlanan özel pistte gerçekleştirilen mücadelelerle son buldu.
Erkekler genel klasmanda Bulgaristan’dan Radoslav Yankov şampiyon oldu. Ä°kinciliği Avusturyalı Andreas Prommegger’in elde ettiği organizasyonda, üçüncü basamakta ise aynı ülkeden Karl Benjamin yer aldı.
Kadınlar genel klasmanında ise yarışmayı Rusya’dan Alena Zavarzina şampiyon tamamladı. Ä°sviçre’den Patrizia Kummer’in ikinci basamakta yer aldığı organizasyonda, Çekya’dan Ester Ledecka üçüncü oldu.
Şampiyonanın Kayseri etabında ise kadınlarda Alena Zavarzina (Rusya) birinci, Ester Ledecka (Çekya) ikinci, Patrizia Kummer (Ä°sviçre) üçüncü sırayı aldı. Erkeklerde ise Avusturyalı Andreas Prommegger’in birinciliği elde ettiği Kayseri etabında, Radoslav Yankov (Bulgaristan) ikinci, Karl Benjamin (Avusturya) ise üçüncü geldi. 

ÖDÜL TÖRENİ
Yarışmanın sonunda Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Kamçı, Çelik ve Yarar yarışmacıları göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. Öte yandan, toplam 165 bin lira değerindeki para ödülü sporculara dağıtıldı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç