SON DAKİKA

Yanal: Rekabette kazanan Trabzonspor olacak


Spor 6 Mart 2017 - Pazartesi, Saat: 10:47
Haber 606 kere okundu.



Yanal: Rekabette kazanan Trabzonspor olacak
Yanal: Rekabette kazanan Trabzonspor olacak

Spor Toto Süper Lig’de kötü başlayan sezonun ardından ikinci yarıda toparlanarak iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal futbolcularına güvendiğini, takımdaki genç oyuncuların da önünün açık olduğunu söyledi. Tüm futbolculara ihtiyaçları olduğunu anlatan Yanal, şunları söyledi:
”Yusuf Yazıcı olsun, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Erdoğan olsun hepsi bu takımın yetiştirdiği oyuncular. Genç futbolcularımıza inanıyorum ve önlerinin açık olduğunu düşünüyorum. Bu donanım ve altyapıya sahipler. Abdülkadir Ömür’e de, Yusuf Yazıcı ve Yusuf Erdoğan’a da tüm oyuncularımıza ihtiyacımız var. Bugün Yusuf Yazıcı oynuyor, yarın diğer futbolcuların da zamanı gelecek. Herkes forma giyecek.”

REKABETTE KAZANAN TRABZONSPOR OLACAK’
Takımda rekabetin üst seviyede olduğuna işaret eden Yanal, ”Genç oyuncularımıza ve takımıza güveniyorum. Takımda üst seviyede bir rekabet var. Önemli olan Trabzonspor’un başarısı. Rekabetin içinde kazanan Trabzonspor olacak. Şu anda da kazanıyoruz. Bu şekilde yolumuza devam ederek sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

DURİCA YÜRÜYÜŞLERE BAŞLAYACAK
Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Aytemiz Alanyaspor maçında sol dizinden sakatlanan savunma oyuncusu Jan Durica, uygulanan tedavi programı kapsamında yürüyüşlere başlayacak. Atiker Konyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 36 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusunun, yarından itibaren yürüyüşlere başlayacağı öğrenildi.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR
Bu arada, Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında 1-0 kazandığı Kardemir Karabükspor maçının ardından 3 gün izin yapan Trabzonspor’da hazırlıklar yarın başlıyor. Ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan bordo mavililer, saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştireceği çalışmayla bu maçın hazırlıklarına başlayacak.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç