SON DAKİKA

“Melih Mahmutoğlu özür diledi”


Spor 13 Mart 2017 - Pazartesi, Saat: 12:36
Haber 686 kere okundu.



“Melih Mahmutoğlu özür diledi”
“Melih Mahmutoğlu özür diledi”

Galatasaray Odeabank coachu Ergin Ataman ile Sarı-Kırmızılı takımın önemli taraftar grubu Ultraslan arasındaki savaşta kılıçlar çekildi. Ergin Ataman’ın istifa etmesini isteyen bu taraftar grubuna tepki göstermiş ve “3-5 çapulcu buna karar vermeyecek” demişti.

Ataman’ın sert eleştirileri sonrasında Ultraslan grubu ağır bir bildiri yayınlayarak tecrübeli coachu hedef aldı. Ultraslan grubunun açıklamasının ardından Beyaz TV canlı yayınına bağlanan Ergin Ataman bu bildiri ve merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu:

“Melih Mahmutoğlu özür diledi”

Melih Mahmutoğlu ile Galatasaray tribünleri arasındaki gerginlik için açıklamalarda bulunan Ataman, “Melih Mahmutoğlu maç sonunda yanıma gelip, önceki açıklamaları için özür diledi. Ben de özrünü kabul ettim, öptüm” dedi.

“Saygısızlık amaçlı gülmedim”

Maçın bitimine 9 saniye kala “Ergin Ataman istifa” tezahüratlarına gülerek cevap vermesi ile ilgili konuşan tecrübeli coach, “”Saygısızlık amaçlı gülmedim. Bir grup tarafından ihanete uğradığımı hissettiğim için güldüm. 5 yıl boyunca Galatasaray’a yaptığım hizmetlerin ardından istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum” diye konuştu.

“Çapulcu kelimesinin arkasındayım”

Ataman, basın toplantısında yaptığı 3-5 çapulcu buna karar vermeyecek açıklamalarıyla ilgili, “Çapulcu kelimesinin arkasındayım. Ben o kelimeyi Galatasaray aşkı ile yanan taraftarlarımıza söylemedim. O gruba söyledim. Ultraslan’ın tamamını kastetmiyorum. Bir gruptan bahsediyorum. Kim ne grubunda, ne topluluğunda bilemem. O grupmuş yok şu grupmuş tanımam ben. Kim Ultraslan’dan falan bilemem. Ultraslan’ı da tanımam. Sadece Galatasaray’ı tanırım. Eurocup’ı kazandığımız gün de ‘Dursun Özbek İstifa’ diye bağırıldı. Ben buna karşıyım. Galatasaraylılığına sığmaz bu. Madem istifaya çağırmak hak, istifa diye bağıranları yuhalamak da haktır. Gidip de onları darp edenlere de çapulcu lafım” ” açıklamalarında bulundu.

“Ergin Ataman kimsenin arkasına sığınmadı”

Ultraslan’ın bildirisinde, “Ya derhal istifa et, ya da yönetimin arkasına saklanmaya devam et! Onlar yıkıldığında elbet sen de enkaz altında kalacaksın” ifadesine, “Ergin Ataman kimsenin arkasına sığınmadı. Deplasmanlarda binlerce kişinin önüne dimdik çıktım. Mücadelemi verdim. Hiçbir zaman enkazın altında kalmadım. Rakiplere karşı nasıl dimdik ayaktaysam, o gruba karşı da dimdik ayakta duracağım. Onlar cehenneme çevirmeye çalışsınlar” ifadelerinde bulundu.

“Galatasaray için Milli Takımı reddettim”

Galatasaray için milli takımı reddettiğini açıklayan Ataman, “Milli takımın 4 yıllık teklifini reddettim. Ben Galatasaray’ı hiçbir zaman satmadım, satmam. Sözleşmem bu sene bitiyor, yönetim uzatmak istemezse de giderim” diye konuştu.

“Biz Avrupa kupasını kazandık”

Galatasaray’ın Avrupa kupası aldığını hatırlatan Ergin Ataman, Beşiktaş futbol takımından örnek vererek, “Beşiktaş için Lig şampiyonluğu mu Avrupa Ligi mi önemli diye sordunuz, hepiniz cevap olarak Avrupa Ligi daha önemli dediniz. Biz de basketbolun Avrupa Ligi’ne denk gelen kupasını kazandık. Sizin bu kupayı itibarsızlaştırmanızı doğru bulmuyorum” dedi.

“Gergin Ataman lakabı rahatsız etmiyor”

Kendisine “Gergin Ataman” denilmesi ile ilgili de soruları cevaplayan Ataman, “Gergin Ataman lakabı rahatsız etmiyor” diye konuştu. Ayrıca Ataman, “İleride belki Gergin Ataman’ı yeşil sahalarda da görebilirsiniz, işin şakası tabi bu” dedi.

 Melih Mahmutoğlu özür dilediTarafından hazırlanmıştır.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç