SON DAKİKA

Mourinho, M. United’da kalıcı olmak istiyor


Spor 19 Mart 2017 - Pazar, Saat: 15:35
Haber 1141 kere okundu.



Mourinho, M. United’da kalıcı olmak istiyor
Mourinho, M. United’da kalıcı olmak istiyor

Mourinho, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, futbolda istikrarın önemine değinerek, “En az üç yıl daha burada olacağım. Sanırım kulüp yetkilileri, başarı için istikrarın gerekli olduğunu anladı. Kalmamı isterlerse memnuniyetle uzun süre devam ederim ama iki tarafın da mutlu olması gerek. Bir kulüpte gerçek anlamda başarı elde etmeden 10-15 yıl çalışabilen bir teknik adam değilim ama açıkçası işler iyi giderse çok daha uzun süre Manchester United’da kalmak isterim.” ifadelerini kullandı.

Premier Lig’de takımlar arasındaki güç farkının yıllar geçtikçe azaldığını aktaran 54 yaşındaki Mourinho, “Sir Alex Ferguson’ın teknik direktörlük döneminde kulüp başarıya o kadar alışmış ki belki de bu yüzden diğer takımların aşama katettiğini göremedi. Yayın gelirlerinin paylaşılmasıyla tüm kulüpler gelişti. Bu sayede artık Manchester United zirvede yalnız değil. 6-7 kulüp çok güçlü hale geldi. Diğer kulüpler daha zayıf olmasına rağmen ekonomik açıdan güçlü durumdalar.” değerlendirmesinde bulundu.

Jose Mourinho, sezon başında Manchester United ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı. Mourinho yönetiminde Community Shield ve Lig Kupası zaferleri yaşayan, çeyrek finale yükseldiği UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika temsilcisi Anderlecht ile eşleşen Manchester ekibi, Premier Lig’de 26 maçta topladığı 49 puanla 7. sırada bulunuyor.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç