SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı, Anadolu Yayıncılar Derneği’yle buluştu


Gündem 22 Mart 2017 - Çarşamba, Saat: 13:02
Haber 873 kere okundu.



Cumhurbaşkanı, Anadolu Yayıncılar Derneği’yle buluştu
Cumhurbaşkanı, Anadolu Yayıncılar Derneği’yle buluştu

Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

YEREL BASININ GÜCÜ DEMOKRASİ GÜCÜDÜR

“15 Temmuz gecesi Anadolu yayıncılarının ortak platform oluşturarak darbe karşıtı yayın yapmasını unutamayız. Biz Anadolu basınını Kurtuluş Savaşı’ndan biliriz. Biz Anadolu basınını tek parti dönemine karşı verdiği demokrasi mücadelesinden biliriz. Darbe dönemlerinde herkes susarken konuşma cesaretinden biliriz. Kıt imkanlarına rağmen yürüttükleri faaliyetlerinden biliriz. Yerel basının gücü demokrasinin gücüdür. Yerel basını reytingle, tirajla ölçmek doğru değildir. Uydu ve telif masrafları için bu durumun da göz önünde bulundurulmasını faydalı görüyorum.

BİZ MANŞETLERLE ÇARPIŞARAK BUGÜNLERE GELDİK

Aynı şekilde kamu ilanları… Yerel basının varlığını sürdürmesini ancak bu şekilde sağlayabiliriz. Biz manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik. Muhtar bile olamaz diye amiral gemisi geçinenler sürmanşet attı. Bunlar muhtarları küçümsediler. Ama biz bu salonda sürekli muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Birileri de kalkıyor muhtarları küçümsüyor. Benim BM de yaptığım konuşma için ‘Sanki muhtarlara konuşuyor’ diyor. Sonra da ‘Ben onu demek istemedim’ diyor. Tamam da ne demek istedin? BM’de bizim karşımızda olanların tamamı seçilmiş değil. Atanmışlar da vardır. Muhtar seçilmiştir. Seçilmiş olduğu için saygındır.

ADAM GELİYOR, TAM BİR AJAN

Biz gücümüzü manşetlerden değil sandıklardan aldığımız için bu çarpık zihniyete meydan okuduk. Kendi ülkesini yurtdışına şikayet edenlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Adam geliyor, tam bir ajan terörist. Neymiş basın mensubu. Bir ay Almanya Başkonsolosluğunda misafir ediliyor. Şansölye ‘Bizim burada çifte vatandaş olan bir gazetecimiz var. Bunu bırakmanızı istiyoruz’ diyor. Ben sizden 4500 PKK’lı teröristin iadesini istedim, verdiniz mi? ‘Yargı bakıyor’ diyor. Bizde de bırakın yargı baksın. Onunla ilgili kararı da bizde yargı verir. Çünkü bizde yargı bağımsızdır, karışamayız. Mahkemeye çıktı ve tutuklandı. Süreç böyle devam edecek.

SEN HOLLANDA’NIN YANINDAYIM DİYORSUN BEN DE HALKIMIN YANINDAYIM

Sen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, bakanlarına kapını kapatıyorsun. Ve Hollanda’da atını, itini vatandaşlarımın üzerine süren ‘Hollanda’nın yanındayım’ diyorsun. Sen Hollanda’nın yanında mısın, ben de hakkın ve halkımın yanındayım.

KARŞIMIZA MASKEYLE ÇIKARLARSA HAYDUR MUAMELESİ YAPMA KARARI ALDIK

Karşımıza maskeyle çıkarlarsa artık haydut muamelesi yapma kararı aldık. Çık ortaya delikanlıca benim Türkiye ile meselem var de ki, millet görsün.

AYRINTILAR GELİYOR..



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç