SON DAKİKA

Bakan Kılıç’tan ‘Adana’da salon krizi’ haberine yalanlama


Gündem 30 Mart 2017 - Perşembe, Saat: 19:28
Haber 579 kere okundu.



Bakan Kılıç’tan ‘Adana’da salon krizi’ haberine yalanlama
Bakan Kılıç’tan ‘Adana’da salon krizi’ haberine yalanlama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Bakanı Kılıç, Atakum ilçesindeki bir kafede partililerle yaptığı toplantıda, basının önemli olduğunu ancak haberleri doğru yapması gerektiğini söyledi.

BAKAN KILIÇ’TAN ‘SALON KRİZİ’ HABERİNE TEPKİ

Haberin objektif yapılması gerektiğini vurgulayan Kılıç, bir iddia ortaya atılırsa basın kurallarına göre hakkında iddia ortaya atılan kuruma da sorulması gerektiğine dikkati çekti.

Toplantıya gelirken bir haber okuduğunu belirten Kılıç, şöyle devam etti:

“Aslında benim o kadar ciddiye almamam gerekiyor ama ağrıma gitti. Adana CHP İl Başkanı, Sayın Deniz Baykal için Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünden bir talepte bulunmuş. Ne zaman için biliyor musunuz? 11 Nisan için. Bugün ayın kaçındayız? 30 Mart’ta. İşte ‘Falanca günden beri bekliyoruz. Bizim salon talebimize cevap vermediler. Onun için 8 Nisan’da planladığımız toplantımızı o gün karnaval olduğu için 7 Nisan’a aldık. Halk pazarında yapacağız’ diyor. Ya ben bu açıklamanın neresinden tutayım.

“BUNDAN EKMEK ÇIKMAZ”

‘8’inde bir şey var’ diyorsun, sonra çıktı ortaya Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingini bahane ederek 7’sinde nereye alıyorsun toplantıyı? Bir salona değil, halk pazarına. Niye? Hazır kalabalığa gidecek. Peki diyorsun ki, ‘Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü bize salon vermedi’. Mübarek senin talebin 11 Nisan’dır. Doğru olun, dürüst olalım. Samsun’a geldi, verdik salonu. Ne oldu? Değiştirdiler. Konya’da da bir talepleri oldu, ona da olumlu cevap verdik. Ne oldu? Onu da kullanmadılar. Başka illerde verdik, onu kullandılar. Siz bizi başkalarıyla karıştırmayın, bundan ekmek çıkmaz.”

“YAPACAKSAN BU İŞİ DÜRÜST YAPACAKSIN”

Haberi yapan ajansı eleştiren Bakan Kılıç, “Doğan Haber Ajansına da bir çift lafım var. Bir iki değil yaptıkları. Eğer bir iddia varsa gideceksin, o iddiayı ortaya atana sorduğun gibi iddia edilene de soracaksın. Açık açık söylüyorum. Gideceksin bu konuyla alakalı Adana İl Müdürlüğüne soracaksın. ‘Sizde böyle bir talep var mı?’ Eğer sormuyorsan yaptığın haber yalan. Hadi bakalım şimdi görelim. Yeter ya, bir değil, iki değil, üç değil. Yapacaksak bu işi dürüst yapacağız.” ifadesini kullandı.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç