SON DAKİKA

Devlet Bahçeli Ordu’da


Gündem 2 Nisan 2017 - Pazar, Saat: 15:50
Haber 759 kere okundu.



Devlet Bahçeli Ordu’da
Devlet Bahçeli Ordu’da

Ordululara hitap eden Bahçeli’nin satır başları:

EVET DİYOR, HAİNLERİ KORKUTUYORSUNUZ

“Cumhuriyet Meydanında, 16 Nisan Anayasa Referandumu kapsamında sizlerle bir araya geldik. Bugün gönülden gönüle köprü kurup düşüncelerimizi paylaşacağız. Y. Has Hacib Der ki; Bizim tavrımız eğrilmez doğrudur doğru eğrilirse eğer bu kıyamet günüdür.Y. Has Hacib Der ki; Bizim tavrımız eğrilmez doğrudur doğru eğrilirse eğer bu kıyamet günüdür. Cesaret ve dirayetinizle düşman çatlatıyorsunuz.16 Nisan’a hazır mısınız? 16 Nisan’da gereğini yapacak mısınız? Devlet için, Millet için, Cumhuriyet için evet mi? Evet diyor, hainleri korkutuyorsunuz.

GEÇMİŞTE EVET DEDİK İSTİLACILARI DURDURDUK

Geçmişte evet dedik istilacıları durdurduk. Geçmişte evet dedik, devletimizi kurduk. Evet dedik, mandacıları kovduk. Elbette evet demelisiniz, zira Türkiye zordadır. 18 maddelik anayasa değişiklikleriyle çürüme bitirilmelidir. Kaybedecek zaman yoktur. Çekinecek hal yoktur. Son dönemlerde Suriye merkezli yaşanan hadiseler ibretliktir.

TERÖR, TERÖRLE YOK EDİLEMEZ

ABD ve Rusya açıkça terör örgütlerinin hamiliğine soyunmuştur. eklen müttefik olduğumuz her ülke kahraman Mehmetçiğin Suriye’deki varlığından rahatsızdır. Unutulmasın ki, terör terörle yok edilemez. Terör konusunda çivi çiviyi sökmez, iki yanlış bir doğru etmez. Terörü araç görenlerin tuttukları paslı silah ters teper bumerang gibi kendilerini vurur. Irak’ta, Suriye’de milyonlarca Müslüman hayatını kaybetti. Türkmenler katlediliyor. Ortadoğu’da insanlık hiçe sayılıyor.

DAYATILAN YENİ SEVRDİR, DESTEKENEN BİR NEVİ MONDROS REZİLLİĞİDİR

Yıllardır Ortadoğu’ya demokrasi getireceğiz diyenler kanayan yaranın baş sorumlularıdır. Türkiye’nin durdurulması, oyalanması, içine kıvrılıp buhrana düşmesi kurgulanmıştır. Bunun için teröristler kudurmuş gibi üzerimize salınmaktadır. Şartlar 1919’a benzemektedir. Dayatılan yeni Sevrdir. Desteklenen bir nevi Mondros rezilliğidir. Desteklenen bir nevi Mondros rezilliğidir. İstenen bağımsızlığımız varlık haklarımızdır.Türk milletinin şah damarını kesseler rahatlayacaklar. erkük diyeceğiz, Musul diyeceğiz, Telafer diye gök kubbede çınlayacağız. Halep diyeceğiz, Bosna diyeceğiz, Akmescit için dertleneceğiz.

Kaşgar’a üzülüp, Karabağ’a yanıp haklarını ve milli namuslarını savunacağız. Çünkü biz Türk milletiyiz, çünkü biz muzaffer Türk asırlarının yegâne varisleriyiz. Kerkük tahrip edilmektedir. Musul inim inim inlemektedir. Türkmenler hedeftedir. Müslümanlar ölüm tünelindedir. PKK-PYD-YPG’yi muhafaza altına alma emeli güdenlerin hevesleri boşunadır.”



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç