SON DAKİKA

CHP’den İstanbul’da seçim sonuçlarına itiraz


Gündem 16 Nisan 2017 - Pazar, Saat: 22:40
Haber 503 kere okundu.



CHP’den İstanbul’da seçim sonuçlarına itiraz

Canpolat, “Ben İstanbul örgütünü, İstanbul halkını sizin huzurunuzda bir kez daha kutlamak istiyorum. 1994’den beri İstanbul’u hep önde götüren Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, İstanbul’daki bütün bu hukuksuzluklara rağmen, adaletsizliklere rağmen seçim kurulunun taraflılığına rağmen, devletin televizyonlarına, büyük medyaya rağmen, büyük paralara rağmen sıfır bütçeyle İstanbul’da ötekilerin bir başarı olduğu gerçektir. Bunun anlamı İstanbul, başta büyükşehir olmak üzere İstanbul halkının bu yönetime güvensizliğini belirtti. İstanbul’da daha eksik olan alanlarımız var. Yarından itibaren bunları da tamamlayacağız” dedi.

“SABAHA KADAR DA OLSA SEÇİM KURULLARINI TERK ETMEYİN”

Cemal Canpolat, “35 ilçede itirazımız var ve bu itirazları sonuna kadar koruyacağız. Seçim kurullarındaki arkadaşlarımızın, seçim kurullarını terk etmemelerini rica ediyorum. Sabaha kadar da olsa seçim kurullarını terk etmeyin” dedi.

“35 İLÇEDEKİ SEÇİM YOLSUZLUKLARINA İTİRAZ ETTİK”

Canpolat bir gazetecinin, CHP’nin İstanbul’daki itirazlarını sorması üzerine, “35 ilçedeki seçim yolsuzluklarına itiraz ettik. Eksik olan mühürsüz kağıtlara, ‘evet’ mühür basılıp önceden dağıtılanlara, gelmeyen, YSK tarafından gönderilmeyen evraklara… Bütün bunların hepsini tespit ettik” diye yanıt verdi.

Canpolat, bir gazetecinin YSK’nın mühürsüz oy pusulası ve zarfları geçerli sayacağı açıklaması yapıldığında CHP’den itiraz olup olmadığını sorması üzerine, “Yaptık itirazı, Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan itirazını yaptı. Dolayısıyla genel merkezimiz itiraz etmiş oldu” diye konuştu.



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç