SON DAKİKA

Mehmet Ekici’nin alacağı ücret belli oldu


Gündem 21 Nisan 2017 - Cuma, Saat: 11:43
Haber 482 kere okundu.



Mehmet Ekici’nin alacağı ücret belli oldu
Sezon bitiminde Trabzonspor’la olan kontratı sona erip Fenerbahçe’ye imza atacak olan Mehmet Ekici’nin sarı-lacivertli takımından alacağı rakam belli oldu. Yapılan ön-protokol gereği 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 4+1 yıllık olacak. İlk iki yıl sezon başına 1 milyon 750 bin euro alacak olan Ekici’ye, tüm kulvarlarda 30 maç üzeri forma giymesi halinde 250 bin euro ekstra bonus ödenecek. Mehmet Ekici ayrıca 18’de yer aldığı her maçtan alınacak puan için ekstra 4 bin euro daha kazanacak. Yıldız futbolcu sonraki iki sezonda ise her yıl için 1 milyon 600 bin euro garanti para alacak; 30 maç oynarsa da bu kez 350 bin euro bonus elde edecek. Aynı şekilde 18’de olduğu her maçta alınacak puan başına 4 bin euro’yu cebine koyacak.

Mehmet Ekici’nin 4. yılda 30 maç üzerinde forma giymesi halinde sözleşmesinin 1 yıl otomatik olarak uzayacağı, bu durumda 4. yıldaki şartların aynen geçerli olacağı bildirildi.. Bordo mavili kulüp tarafından devre arasında kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici, kendisine verilen program dahilinde bir antrenör nezaretinde yaklaşık 3 aydır çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Ekici’nin çalışmalarını aksatıp aksatmadığı yakından takip ediliyor. 31 Mayıs’a kadar bu çalışmalarını sürdürmek zorunda kalacak olan Mehmet Ekici’ye kadro dışı kaldığı dönemde ise herhangi bir maddi sorun çıkartmaması için 700 bin Euro ödeme yapıldı. 



Habere Yorum Gönder

Habere yorum yapın, sesinizi duyurun
* T.C. yasalarına aykırı, kin, nefret, hakaret, suç unsuru içeren yorumlar yayınlanmayacaktır!



BENZER HABERLER

SON YORUMLAR

TİKA’dan Türk-Macar ortak sanatına destek
YORUMMacarlar'da aslında Türklere çok benziyor. Ne de olsa bir zamanlar dünyanın en büyük devletiydik. - Olcay Orçun

Süleyman Demirel’in ablası hayatını kaybetti!
YORUMAllah rahmet eylesin. Her canlı bir gün ölümü tadacak... - Selçuk Uygur

AK Parti’nin referandum şarkısı: TABİİ Kİ EVET
YORUMEvet çıktı bakalım neler gelecek başımıza. Millet bilmeden evet'e bastı oyları. İnş hepimiz için hayırlısı olur. - Hüseyin Koçar

İlker Başbuğ oyunu kullandı
YORUMHaber değeri çok önemli. Oy kullanmasaydı ne olurdu acaba... - İlker Koçak

Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi başladı
YORUMBu zirvelerde neler oluyor acaba. Bir sonuç çıkıyor mu? - Rahşan Koç